|
Příspěvky uživatele - 70.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Degustace vlastních nebo kupovaných plodů jádrovin, 10.12.2023  Špatná není ani ta Margarita. Jak vám šmakuje ten Rubelit, pane Waltře? Měl jsem letos první plod, ale pochybuju, že ho najdu. Kus roubu jsem vnucoval panu z CH, ale o další rubínovou odrůdu nejevil zájem. Ale třeba takový Rubinstep si celkem... celý příspěvek > |  | Degustace vlastních nebo kupovaných plodů jádrovin, 9.12.2023 Hardyho je pouze ten první plod v popředí. Ty vzadu jsou Vonky. Letos bohužel taky jen jeden plod. |  |
|  | Betinka🍑, 9.12.2023 Fotky tedy jedině u příbuzných v Polabí. Taky by to nebylo špatné. Mít tak kopec jako Petr z H, že. Ale tam je to nejvýš 450 metrů. Největší senzace by samozřejmě byla vypěstovat meruňky tam, kde se jim nedaří. Ovšem všechno má svoje limity. |  | Rouby švestek/meruněk, 9.12.2023  Protože hledáte úplně někde jinde. Už to tady jednou fotil Geronimo. Tak znovu. |  | Degustace vlastních nebo kupovaných plodů jádrovin, 9.12.2023 Hardyho mám bohužel naroubovanou všude moc nízko a rouby nerostou. Navíc na Děkance bude asi končit roub i s celým stromkem. Přikládám odkaz na fotku Hardyho z minulého... celý příspěvek > |  | Betinka🍑, 9.12.2023 Pan PP pěstování meruněk na Křemešnické vrchovině vzdal, když prohlásil, že je to pouze a jenom trápení zahrádkáře. Je to škoda, protože jsme tím pádem přišli o dalšího pěstitele meruněk, který by sem mohl umístit příspěvky i s případnými fotkami.... celý příspěvek > |  | Rouby švestek/meruněk, 9.12.2023 Katalogové číslo Eliášovy je 10F1800048. Budete to mít lepší, než deseticentimetrové "nítě", které bych vám mohl poslat já. Odrůdu má také naroubovanou Jiří (FM). |  | Betinka🍑, 9.12.2023 Psal mi pan Mart. že Betinku zlikvidoval kvůli časnému kvetení a zmrznutí. Dodal, že s Adrianou je to stejné a já dodám, že roub Candely na tom nebyl také lépe. Na zahradě on.line, se údajně píše, že meruňka Fardao rozkvétá o 14 dní později. Fardao... celý příspěvek > |  | Degustace vlastních nebo kupovaných plodů jádrovin, 9.12.2023 Co se týče hrušek, tak ty zimní se zdají být ještě tvrdé. V obchoďáku mají Xenie. Na zababčeném roubu jsou každý rok dva nebo tři plody Xenie, ale nevím, jestli je v těch přepravkách najdu. Těšil jsem se na JANU, ale to je podobný případ. Nebo než... celý příspěvek > |  | Rouby švestek/meruněk, 9.12.2023 Díval jsem se do katalogu a Eliášova je na straně 21 hned první nahoře. |  |
|  |
 |
|
|
|