|
Příspěvky uživatele - 248.185
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Řezané růže, 30.11.2023 K těm holandským -tď jsem na netu našla https://garden-cs.desigusxpro.com, když si tam najedete na květiny-růže, máte tam přehled i popsaný způsob pěstování a množení - množí se řízky . Jinak toho bude určitě na netu víc... ... celý příspěvek > |  | Řezané růže, 30.11.2023 Ještě dovážejí i holandské, ale ty nevydrží tolik. L. |  |
|  | Řezané růže, 30.11.2023 Jako sazenice je neseženete, jsou pěstované v Ekvádoru ve sklenících a dovážené řezané, mají výjimečně dlouhou trvanlivost. Nabízejí je pod názvem "ekvádorské růže". Lída |  | Potřebuji tip na dobrou švestku, 28.11.2023 Hanitu jsem loni měla obalenou švestkami, letos měla 2ks (mráz). Gabrovská je o něco dřív, ta u sousedky měla plodů tak středně (loni také hodně). Hanita je víc aromatická, ale dobré jsou... celý příspěvek > |  | Včely v komíně. N, 26.11.2023 Zkusila bych nějakého včelaře, jestli by je odborně neusmrtil (neošetřované včely z neznámého chovu si kvůli zavlečení nemocí žádný včelař brát nebude) a pak bych pozvala kominíka na vyčištění komínu.... celý příspěvek > |  | Dub mi pokaždé uschne, 25.11.2023 Vždyť semenáčky dubů pod stromy také nikdo nezazimovává doma . Ale pokud ho dáte ven v květináči, tak bych ho i s ním zapustila do země. A kdyby opravdu byly nějaké maximrazy, vždycky přes něj můžete hodit nějakou suchou trávu a textilku. Lída |  | Merunka Pinkcot - nemoc, 24.11.2023 Inpest nabízí Magnicur Core (v závorce uvádí "dříve Zato 50 wg") Lída |  | Pěstování lilií, 23.11.2023 Mezi lilie jsem jednu dobu sázela nízké letničky (lobelku, tařičku přímořskou ap), vypadalo to docela hezky. Lída |  | Zase špičák, 18.11.2023 Děkuji za pozdrav! Lída |  | Technika orby, 17.11.2023 Už tady zase někdo provokuje - radím NEREAGOVAT!!!
Jinak tím svým hulvátstvím tohle fórum zlikviduje... Lída |  |
|  | Poraďte začátečníkovi, 17.11.2023 Jestli je chcete založit někde doma, tak to bych nedělala. Spíš venku položené zahrabat až po korunku a přes tu čouhající korunku přiklopit třeba bednu z latí, aby ji zvěř neožrala. Lída |  | Tvar špičák, 12.11.2023 Psal, že mu nešla vložit. Snažila jsem se mu poradit (zmenšit, změnit formát), jenže zároveň ho někdo napadl, že proč se ptá - že dlouhý lze zkrátit, krátký neprodlouží a případné větvení může odstřihnout... Takže se mu ani nedivím, že již... celý příspěvek > |  | Tvar špičák, 12.11.2023 Mně spíš poslední dobou připadá, že někdo chce návštěvníky tohoto fóra neustálými hádkami a napadáním odradit od návštěv tady, což mne docela mrzí. Ani původní tazatel v tomhle vlákně se už raději neozval...
Dotazů na zahradu, na které by se dalo... celý příspěvek > |  | Tvar špičák, 11.11.2023 Ok, jinak na zahradě mám teď z jabloní Wagenerovo, Hornokrajský malináč, Matčino, Mio, Goldstar, Ligol a Rajku. Kdybych našla ještě místečko, tak by bylo ještě Gascoygneho šarlatové .
A na rezistenty moc nevěřím, třeba u Topazu je již dávno... celý příspěvek > |  | Tvar špičák, 11.11.2023 Nevím, o jaké nevědomé paní mluvíte. V tomhle vlákně jsem se jen na počátku snažila pisateli navrhnout, jak vložit fotku. Zahlédla jsem tady něco o Lipnu, to nemám. Na zahradě mám jak některé staré odrůdy, z nichž jsem některé dlouho sháněla, tak... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|