Příspěvky uživatele - 146.233

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mráz ve vegetačním období v roce 2024, 21.3.2024
Tak předpověď vypadala blbě ale nakonec Po, Út, St...-0,5, -2 a -1, s postřikem se to snad zvládlo (Židlochovicko), věřme že aspoň na ty knedlíky bude  Zdravím
Mráz ve vegetačním období v roce 2024, 18.3.2024
No, občas člověk musí uznat silný argument, meruňky ven a dám se na broskve...
Mráz ve vegetačním období v roce 2024, 17.3.2024
Zdravím,  nic pozitivního, dnes mají být -2, zítra a pozítří -3 (Židlochovicko), trocha se dá zachránit postřikem ale je to takový nasranismus s bezmocí. Je to zvláštní pohled na sněženky a kvetoucí meruně... tak si říkám jako loni, třeba... celý příspěvek >
Zase špičák, 18.11.2023
Zdravím, tak ten kdo sem zasel špičákové sémě jsem byl já. Jen jsem se chtěl podělit s ostatními ale nešlo se přihlásit, změnit, smazat, prostě nic, proto jsem dále nereagoval a snad jedinou byla paní Lída, která pochopila proč, tímto Vás paní... celý příspěvek >
Tvar špičák, 9.11.2023
Tak nic nepřišlo, nejde vložit foto.
Tvar špičák, 9.11.2023
Zdravím,  tak jsem si objednal stromek a jelikož měli jen špičáky, poprosil jsem o co nejvyšší a tohle mně došlo...
Třešeň Generalskaja, 7.11.2023
Zdravím, Zaujala mě v jednom zahradnictví, zkusil jsem, už je v zemi. Máte někdo osobní zkušenost s touto odrůdou? 
Meruňky letos?, 9.5.2023
Zdravím, Tak jsem dnes spočítal meruňky (plody) na dvanácti stromech, za tři minuty jsem byl hotov.  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika