|
Příspěvky uživatele - 162.200
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Roubovací nůž, 30.12.2023 Zaujal mě tento roubovací nůž, který má buď nerez čepel 1.4034 nebo uhlíkovou čepel C75. Může mi někdo poradit, jaký je v tom... celý příspěvek > |  | Roubování v ruce, 28.12.2023 Názorné video z Litenčické ovocné školky :
https://www.youtube.com/watch?v=zWSaOpAJ2lE
|  |
|  | Elizabet - (šlechtitel p.Buzrla), 13.12.2023  Dnes jsem si koupil Festinu přímo od šlechtitele. Jablka připomínají Pink Lady a zatím jsou tvrdá a ne tak příliš sladká jako PL z obchodů, nechám dozrát je ve sklepě pro konzumaci asi tak na únor. |  | Cripps Pink/Pink Lady, 30.11.2023 Letos v říjnu jsem kupoval stromek PL v ovocné školce ve Strážnici, nyní podle jejich webových stránek tuto odrůdu už nemají, tak snad příští rok. |  | Šarlota (šlechtitel p.Buzrla), 2.11.2023 Některé vyšlechtěná špičkové odrůdy pocházející ze šlechtění pana Buzrly prodává v Rakousku kousek od Mikulova školka Schreiber Obst Baumschule, Poysdorf. Na jejich eshopu je nabídka stromků v ceně 19-25 euro - např. jabloně Sissi, Vanessa, Festina,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|