Příspěvky uživatele - 61.249

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování ozimé zeleniny, 27.10.2023
Mám pocit, že to ořechové listí spadne najednou začátkem listopadu. Potom budu mít jen jednu sobotu na to, abych se toho listí zbavil. Ty dva bagy mně asi nebudou stačit a tak jsem objednal dva další. Každý za cca 100 Kč, doprava 600,- Kč. Ráno mně... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 26.10.2023
Rajčatová sezóna v tomto roce už pro mne skončila. Záhony po rajčatech už mám vyčištěny a jsou připraveny pro rytí. Rajčata mám sklizena, uložena, postupně dozrávají. Jediná práce je stále je kontrolovat a přebírat, načaté vyhazovat a ty skoro zralé... celý příspěvek >
Pěstování ozimé zeleniny, 25.10.2023
Jak jsem napsal, tak na ty květáky asi dočasně hodím nějakou netkanou. Nevím jestli ty rostliny zesílí, aby přečkaly zimu. Pokud budou v pohodě, tak je nechám celou zimu odkryté. Jinak v roce toho prvního pokusu jsem dopěstoval čtyři rostliny... celý příspěvek >
Pěstování ozimé zeleniny, 25.10.2023
Ořechového listí mám opravdu hodně, odhaduji tak 6-8 kubíků. Dřív jsem ho pálil a část jsem ho také dával do kompostu. Není možné, aby toho listí bylo víc jak toho ostatního. Teď se ho snažím dát do kontejneru na bio odpad, který realizuje obecní... celý příspěvek >
Pěstování ozimé zeleniny, 25.10.2023 Obsahuje fotku
Dnes jsem zase byl na zahradě, vyčistil jsem jahody a záhony po rajčatech. Potom jsem ještě hrabal ořechové listí. Zatím ho moc nespadlo. Také jsem se podíval na ty květáky. Za těch pět dní pod NT50 pořádně povyrostly. Asi jsou tam výborné růstové... celý příspěvek >
Vysev kupovaneho hrachu ze supermarketu, 4.1.2021
Záleží na co ho chcete. Pokud na vaření tak je to OK. Pokud na jídlo za zelena tak mně nechutná. Hrách dřeňový je stokrát lepší. Kupuji Zázrak z Kelvedonu čtvrt kila za cca 25,- Kč.           ... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika