Příspěvky uživatele - 208.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky 2025, 10.2.2025
Schválně na ně navečer mrkni. Možná ale je to tím umělým světlem. Milan
Papriky 2025, 10.2.2025 Obsahuje fotku
Nalevo Amy, to prázdno uprostřed jsou 2 roky prošlé Slovakia a napravo hybridy Slávy a Slovanus. Výsev 2.2. Předtím ošetřené H2O2 na 30 minut a pak 24 hodin v dešťovce. Od vyklíčení pod 20W LED žárovkou denní bílá. Waltře, tušíš, proč se papriky... celý příspěvek >
Papriky 2025, 10.2.2025
Myslím, že to máčení pomáhá. Také jsem je máčel 24 hodin a opravdu helmička na 26 rostlinkách žádná. Ovšem pamatuji, že jsem kdysi máčel i 48 hodin a výsledky byly mizerné. Možná to už bylo moc. Ono v tom určitě bude i něco jiného, hlavně kvalita a... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 10.2.2025 Obsahuje fotku
99 dní od výsevu (100 od namočení semínek) začal jeden plod Start měnit barvu. Loni byla dřív Bejbina. Milan HP
Papriky 2025, 10.2.2025
Koupená nebo Tvoje? Milan
Papriky 2025, 9.2.2025
Pro PP. U mne dnes 19/20. Bez helmiček. Ale 2 roky prošlé Slovakia ani ťuk. Z 12 hybridů Slovanus a Slávy je venku 7. Milan HP
Výstava Berlín 5.6.7.február 2025🍎🍏, 9.2.2025
Já odpověď pošlu na Paprikách, aby nám nenadávali, že motáme vlákna. Milan HP
Výstava Berlín 5.6.7.február 2025🍎🍏, 8.2.2025
Pépé, kečupy jsem nikdy nedělal, to je sprostá pomluva! Ale mám pro vás příjemnou zprávu: Amy od Sema, balení 1/2023 mi krásně klíčí. Po těch nepovedených letech je to radost. Už jste je vysel? Milan HP
Papriky 2025, 8.2.2025
Já to zkusil kdysi s rajčaty na topení ve tmě. Jenže jsem propásl ten správný moment, takže jsem dostal 10cm, možná i víc, dlouhé stonky. Strašně špatně se potom chytaly v substrátu. Od té doby jen substrát. I za cenu nižší klíčivosti. Milan
Rajčata 2025, 8.2.2025
To praskání u cherry venku je obvyklá věc. Ono je to dáno tak trochu i velikostí plodů. Ale ve skleníku by tolik praskat neměly, ty rozdíly teplot nejsou tak velké jako venku a nemůžou být přemokřené deštěm. Venku ale zase netrpí černí. Jediná cherry... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 8.2.2025
To je paráda. Proč už je nepěstuješ? Milan
Rajčata 2025, 8.2.2025
Ať koukám, jak koukám, zatím žádné známky, že by se snažily měnit barvu, nevidím. Snad do konce února. Ale díky. Milan
Paprika Rodrigo, 7.2.2025
Tak moje papriky už lezou, po 5 dnech. To jsem po minulých letech nečekal. A v docela slušném počtu. Možná ten peroxid opravdu trochu pomohl, i když už to byla expirovaná semínka. Samozřejmě očekávám, že budou i opozdilci. Zítra jim musím... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 7.2.2025 Obsahuje fotku
Má už plůdky? Budeš ho přesazovat? Tohle já mám teď na okně. Moc toho vidět není, je to džungle, ale přece. Plody má už 8 z 11 rostlin. Ne sice takhle velké, ale přece. Plůdky už je vidět i ve čtvrtých patrech na hlavním stonku. Teď už jen čekám,... celý příspěvek >
Rastové svetlá pre sadeničky, vzdialenosť, PPFD, DLI, 6.2.2025
A zapomněl jsem zmínit odrazové stínění z místnosti. Původně jsem požíval kartonové, polepené alobalem. Teď používám odrazovou fólii, která se dává za radiátory. Je lehčí a dobře ohebná, takže se s ní mnohem lépe pracuje. Kdysi jsem měřil... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika