|
Příspěvky uživatele - 208.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Papriky 2025, 21.2.2025  Takhle dnes vypadají mé papriky seté na Silvestra. Některé mají už poupata. Aby se jim dobře vedlo, budu je muset přesadit do kontejnerů. Co nevidět.
Milan HP |  | Počasí 2025, 20.2.2025
|  |
|  | Rajčata 2025, 20.2.2025 Manželka má operované oba kyčle. Vím, koleno je problematičtější než kyčel. Dělali jí to na stejném pracovišti s rozpětím několika let. Takže protézy má rozdílné. Funguje to ale velmi slušně. Se stavem předtím se to ani nedá srovnat. Vývoj jde... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 18.2.2025 Což svědčí o konkurenčním boji a o stavu našeho zdravotnictví. Něco jako válka mezi Tomatoville a Tomato Junction. Ale snad mírnější.
Milan |  | Rajčata 2025, 18.2.2025 Ne, to srovnání nesedí. To je spíš o tom, zda jednu může nasadit jeden mechanik a tu druhou konkurence. A pneumatiky mají být identické, nejen jedné značky. Kdežto každé koleno je více méně originál a vyžaduje trochu jiný postup.
Milan HP |  | Rajčata 2025, 18.2.2025 Tak to jsem to poplet s tím dubnem. Sorry.
No, já mám ty černé kýble na čistě východním a čistě západním balkónech a musím je stínit. V létě je tam i přes 40°C. SSV bude v pořádku.
Jak's to popisoval, hned jsem na to dostal chuť. Je to fajn... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 17.2.2025  Míval jsem přísun těchhle kyblíků z hospody. Ale hospodu prodali Vietnamcům, tak teď mám houby. Chtělo by to spíš bílé nádoby.
Kdy počítáš, že je budeš přesazovat? Předpokládám, že nejdřív do trochu větších nádob a pak teprve do těch koncových.... celý příspěvek > |  | Papriky 2025, 16.2.2025 Taky už se chystám vysít celer, pórky, brokolici, cibulku Koshigaya a rané zelí. Dělám to vždycky tak kolem 22.2. Mám ale pocit, že letos můžu ještě trochu počkat. Papriky už jedou. Jestli bude dlouhá zima, bude problém.
Milan HP |  | Papriky 2025, 13.2.2025  Tak nakonec Amy vylezly všechny a z 12 hybridů jich vylezlo 11. Prošlá Slovakia totálně mrtvá. A na těch, které vylezly, nebyla jediná helmička. To se mi ještě nestalo. I na těch z plodů se na 17 vyklíčených dvě helmičky našly. Jedna neodstranitelná.... celý příspěvek > |  | Rajčata 2022, 12.2.2025 Zkusil jsem. To neprošlo. Zkusíte to jinak?
Milan HP |  |
|  | Počasí 2025, 11.2.2025
|  | Špenát, 11.2.2025 Jen tak na okraj, ten nápad byl, myslím, Tvůj. Dík.
Milan
|  | Rajčata 2022, 11.2.2025 Není problém. Semínek mám dost. Jen tady musíte zveřejnit, třeba nějak malinko zašifrovaně, nějaký kontakt na vás. Pak se spojíme buď mailem nebo telefonicky.
Milan HP |  | Papriky 2025, 11.2.2025 Ano, to také hraje roli. Ale pouzdro je u paprik relativně tvrdé, je potřeba ho změkčit. Ono také záleží na stavu vyschnutí semen, tedy jak a kde byla uložena. A hlavně jak dlouho. Substrát upěchovávám každý rok, hloubka je také stejná (1 - 1,5 cm).... celý příspěvek > |  | Špenát, 10.2.2025 Špenát jsme loni vyseli v druhém cyklu. Tuším někdy v září. Ani ho nenapadlo začít kvést. Je stále na záhonu, zelené listy a připraven k sežrání. Noční teploty dlouhodobě pod nulou, někdy až kolem - 10. Mám za to, že semínka nezačnou klíčit, dokud... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|