Příspěvky uživatele - 208.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky 2025, 21.2.2025 Obsahuje fotku
Takhle dnes vypadají mé papriky seté na Silvestra. Některé mají už poupata. Aby se jim dobře vedlo, budu je muset přesadit do kontejnerů. Co nevidět. Milan HP
Počasí 2025, 20.2.2025
Rajčata 2025, 20.2.2025
Manželka má operované oba kyčle. Vím, koleno je problematičtější než kyčel. Dělali jí to na stejném pracovišti s rozpětím několika let. Takže protézy má rozdílné. Funguje to ale velmi slušně. Se stavem předtím se to ani nedá srovnat. Vývoj jde... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 18.2.2025
Což svědčí o konkurenčním boji a o stavu našeho zdravotnictví. Něco jako válka mezi Tomatoville a Tomato Junction. Ale snad mírnější. Milan
Rajčata 2025, 18.2.2025
Ne, to srovnání nesedí. To je spíš o tom, zda jednu může nasadit jeden mechanik a tu druhou konkurence. A pneumatiky mají být identické, nejen jedné značky. Kdežto každé koleno je více méně originál a vyžaduje trochu jiný postup. Milan HP
Rajčata 2025, 18.2.2025
Tak to jsem to poplet s tím dubnem. Sorry. No, já mám ty černé kýble na čistě východním a čistě západním balkónech a musím je stínit. V létě je tam i přes 40°C. SSV bude v pořádku. Jak's to popisoval, hned jsem na to dostal chuť. Je to fajn... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 17.2.2025 Obsahuje fotku
Míval jsem přísun těchhle kyblíků z hospody. Ale hospodu prodali Vietnamcům, tak teď mám houby. Chtělo by to spíš bílé nádoby. Kdy počítáš, že je budeš přesazovat? Předpokládám, že nejdřív do trochu větších nádob a pak teprve do těch koncových.... celý příspěvek >
Papriky 2025, 16.2.2025
Taky už se chystám vysít celer, pórky, brokolici, cibulku Koshigaya a rané zelí. Dělám to vždycky tak kolem 22.2. Mám ale pocit, že letos můžu ještě trochu počkat. Papriky už jedou. Jestli bude dlouhá zima, bude problém. Milan HP
Papriky 2025, 13.2.2025 Obsahuje fotku
Tak nakonec Amy vylezly všechny a z 12 hybridů jich vylezlo 11. Prošlá Slovakia totálně mrtvá. A na těch, které vylezly, nebyla jediná helmička. To se mi ještě nestalo. I na těch z plodů se na 17 vyklíčených dvě helmičky našly. Jedna neodstranitelná.... celý příspěvek >
Rajčata 2022, 12.2.2025
Zkusil jsem. To neprošlo. Zkusíte to jinak? Milan HP
Počasí 2025, 11.2.2025
Špenát, 11.2.2025
Jen tak na okraj, ten nápad byl, myslím, Tvůj. Dík. Milan
Rajčata 2022, 11.2.2025
Není problém. Semínek mám dost. Jen tady musíte zveřejnit, třeba nějak malinko zašifrovaně, nějaký kontakt na vás. Pak se spojíme buď mailem nebo telefonicky. Milan HP
Papriky 2025, 11.2.2025
Ano, to také hraje roli. Ale pouzdro je u paprik relativně tvrdé, je potřeba ho změkčit. Ono také záleží na stavu vyschnutí semen, tedy jak a kde byla uložena. A hlavně jak dlouho. Substrát upěchovávám každý rok, hloubka je také stejná (1 - 1,5 cm).... celý příspěvek >
Špenát, 10.2.2025
Špenát jsme loni vyseli v druhém cyklu. Tuším někdy v září. Ani ho nenapadlo začít kvést. Je stále na záhonu, zelené listy a připraven k sežrání. Noční teploty dlouhodobě pod nulou, někdy až kolem - 10. Mám za to, že semínka nezačnou klíčit, dokud... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika