|
Příspěvky uživatele - 63.181
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2023, 12.10.2023 Dnes odpoledne mně už došly semena od Doroty z Polska, Gold Nugget jen čtyři semena, ale Oregon Spring aspoň dvacet. Nějak se podělíme.
Vladimír |  | Rajčata 2023, 12.10.2023 Dnes redakce Zahrada.cz zveřejnila můj článek "Španělská rajčata v ČR první díl". Tímto děkuji redaktorům této webové stránky a těším se na další spolupráci, která byla vždy příkladná !
... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2023, 12.10.2023 Dnes jsem dostal z Tomatoville dvě soukromé zprávy týkající se semen těch partenokarpických rajčat. Semena o Doroty z Polska by měla dojít na mou adresu někdy příští týden, semena od Jana z Kalifornie budou mít dost zpoždění, protože zásilku dával na... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 12.10.2023 U nás teď každý den po ránu mlha. Nerozpustí se, ale voda padne k zemi. Nutně jsem potřeboval v poledne zajet na zahradu a otrhat alespoň ta zralá rajčata. Nasbíral jsem dva desetilitrové kbelíky, v jednom velké bifteky a ve druhém Start F1 a Mikado.... celý příspěvek > |  |
|
|
|