|
Příspěvky uživatele - 210.156
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poškození květních pupenů meruněk mrazem, 17:02 pardooon, tedy fialove hlavicky, to je taky terminus teda |  | Poškození květních pupenů meruněk mrazem, 15:43 dnes, merunka Kompakta zacinaji pukat poupata, Kioto stale spi. Broskvon Redhaven take spi, lepotica take. proveden postrik olejem. |  |
|  | Střih meruňky, 11.3.2025  take by sly udelat dve patra dle obrazku tech cca. 60-80cm od sebe plus terminal. Bude trochu krkolomny, ale casem se to udajne srovna. Kosterni vetve zkratit aby koncili ve stejne vysce priblizne. Co je uprostred nechat jen ty nejmensi. V prostoru... celý příspěvek > |  | Řez špičáku, 11.3.2025 tohle je jednoduche, vse pryc a tam kde chcete zalozit korunku ponechat 4-5 zdravych pupenu a treba 2 pupeny nad nimi zastrihnout. Az to vyrasi, ponechat jen 3 az 4 nejlepe rozlozene. |  | Předpěstování košťálovin, 7.3.2025 Hlavne v garazi |  | Předpěstování košťálovin, 7.3.2025 parada. ja ted uvazuji, ze bych uz vysadil sazenie zeli a kvetaku ven na vcera pripraveny zahon. myslim ze s pripadnymi mrazy si sazenice poradi. Co myslite? Nebo je dat do vetsich kelimku a supem do skleniku a jeste pockat? I tam bude mraz ale... celý příspěvek > |  | Počasí 2025, 6.3.2025 ono zaprsi. vcera jsem pripravil sudy a u barelu zavrel kohout. Nez zacne sezona, bude snad plno. |  | Předpěstování košťálovin, 4.3.2025 jeste k tomu svetlu, Milane. Loni jsem to same svetlo uz mel, ale ocekavany efekt se moc nedostavil. Az ted. Muze to byt tim, ze loni jsem svitil 8-12 a 16-20, mezitim na dennim svetle na zapadnim okne. Letos svitim 8-20 porad, stejne okno ale... celý příspěvek > |  | Předpěstování košťálovin, 3.3.2025 ano, mam radost a musel jsem se podelit. No nic zvlastniho, jen jsem prestal setrit a svitim LED svetlem 12h denne + odrazova folie z lekarnicky. Jen z toho svetla jsem sundal rozptylovou folii, tedy do toho palim rovnou z diod, dle mereni je o... celý příspěvek > |  | Vada na kmeni jabloně, 25.2.2025 mlada, letos 5 let. sezenu jinou, zapestuju v kontejneru a pak asi vymenim, pokud ji nevylecim, vzhledem ke stari si myslim ze dat na misto novou nebude problem. |  |
|  | Vada na kmeni jabloně, 25.2.2025 Ne, neni, spis na severni. |  | Vada na kmeni jabloně, 25.2.2025 Ano, to mam v planu. |  | Vylepšení a nové funkce pro vás, 17.2.2025 Ja bych ocenil, aby slo opet editovat prispevky, pisu na mobilu a obcas je nutne upravit text, ted mi to nejde. |  | Počasí 2025, 14.2.2025 Ty vretena jsou vystavni, to se mi teda nedari bez ohybani, zacnu. |  | Čištění řetězové pily, 13.2.2025 ometu retezku stetcem, listu utru hadrem a pilu jak je ulozim. olej nechavam - je mineralni. Pouzivam sotva jednou za rok. 3 minuty a je hotovo. |  |
 |
|
|
|