|
Příspěvky uživatele - 63.190
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2023, 8.10.2023 Uznávám, že původní fotka byla opravdu ze zahrady PzP a tímto se mu omlouvám za to, že jsem to zpochybnil.
Vladimír |  | Éror, 8.10.2023 Nemám proč být nespokojen. Je to diskizní fórum, nic velkého od toho neočekávám.
Vladimír |  |
|  | Rajčata 2023, 7.10.2023 Jen hlupák nepozná, že se jedná stále o ten jeden obrázek, který je otáčen a ořezáván.
Vladimír |  | Rajčata 2023, 7.10.2023 Myslím, že jsem napsal, že když je znovu vyfotí, tak se mu omluvím. Třeba zítra.
Vladimír |  | Rajčata 2023, 7.10.2023 Klidně může ta rajčata na své zahradě znovu vyfotit a když se mu to povede, tak se mu omluvím. Jinak je pěkné, že se ho zastáváte. Oba víme proč.
Vladimír |  | Rajčata 2023, 7.10.2023 Kdo tam to datum vložil je jasné. Proč, to se asi nedovíme. Kdo ořízl původní snímek na formát 1000 x 563 to se asi taky nedozvíme, pokud je to opravdu fotka z jeho zahrady, tak je to... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 7.10.2023  Asi vyznáváte zásadu, že nejlepší obranou je útok. Ale je neodiskutovatelným faktem to, že jste vložil do toho obrázku dodatečně to datum. Je to poznat na přiloženém obrázku. Účel mně není jasný, ale myslím si že je zbytečné podvádět. Víc k tomu už... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 7.10.2023 Když si ten obrázek zvětším, tak je jasné, že jste tam to datum vložil dodatečně! Motiv proč, mně není jasný. Vladimír |  | Rajčata 2023, 6.10.2023 Zajímá mne, proč jste do té fotky vložil to dnešní datum. To má být vtip?
Vladimír |  |
 |
|
|
|