|
Příspěvky uživatele - 161.21
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hoya kerri zežloutlá, zachráním ji?, 4.1.2015 To mě velice mrzí, ale přesto vřele děkuji za odpověď! |  | Hoya kerri zežloutlá, zachráním ji?, 4.1.2015  Dobrý den,
Dostala jsem voskovku hoya kerri v roce 2012 v říjnu k svátku. Do letošních vánoc byla skvělá, zalévala jsem ji normálně, jak by se mělo, ale nehnojila jsem ji. Když jsem se včera vrátila z hor, byla nažloutlá. Na horách jsem byla 4dny a... celý příspěvek > |  |
|  | Slunečnice pestrá, 27.10.2014 Ano máš pravdu... Zrovna včera jsme měli výlov rybníků a samozřejmě jsme asi tři vylovili.Asi se napojily z nějakých potůčků a pak se trochu rozmnožily.Pokud je chcete chovat je lepší je mít v hranatém akváriu.Můj otec přinesl jednou tři slunečnice... celý příspěvek > |  | Živý plot, 7.8.2013  Ha, omyl, ta fotka v mém příspěvku je samozřejmě nesmysl, to je sice stejné místo, ale foceno v opačném směru. Takže napravuji a posílám na druhý pokus rok a půl starý brest (za lavičkou). |  | Živý plot, 7.8.2013  Já jsem koupila 10 brestů na zkoušku, sázela jsem v dubnu 2012 holé zakořeněné klacíky asi 50 cm od sebe a nevěřila jsem, že se chytnou. Na té fotce je 7 kusů. Během měsíce se rozvětvily, první léto jsem je trochu ošmikala nůžkama. Dnes má rozhodně... celý příspěvek > |  | Pozná prosím někdo tuto rostlinku, je přý celá velice jedovatá, 6.10.2012 Opravdu je jedovatá. zahraniční katalogy upozorňují, že prokazatelně zabíjí děti, psy a kočky. je z Indie, kde vytváří keře.je u nás nebízena kako letnička. První rok mi nekvetla. |  | Co je to za plevel?, 15.4.2012 Dobrý den, úplně stejná mrška trápí i mou zahradu. Pravděpodobně se jedná u šrůchu zelnou, ale na stoprocent to nevím. Pokud ano, je to boj na léta, množí se velmi statečně a proti herbicidům je odolná. Jo, a kromě toho, že je dvouděložná, je prý... celý příspěvek > |  | Dosna - kana, 11.9.2011  Přesně tak,,Taky jsem dostal červenolistou a pravda Zálivka dělá moc.Když je vidim na záhonech ve městě, tak jsou sice 180cm vysoké ale květy nic moc.Mám jí ve 20L květináči a hnojim. Víška cca 150cm krásné bohaté květy.Nádherná nenáročná kytka. Ale... celý příspěvek > |  | Dešťová voda ze střechy, kryté asfaltovými pásy, 2.12.2010 Mám podobný problém. Jen se jedná o tašky KM Beta elegant. Mají cihlově červený akrylátový nástřik. Voda je též obarvena. Samozřejmě načerveno. Teče do jezírka, kde mám i raky říční a žádný problém. Ničemu to nevadí. Myslím, že raci jsou dostateční... celý příspěvek > |  | Co je to za rybu, 1.12.2010 Takhle malý jelec jesen má NAPROSTO odlišné proporce těla! Nechápu, proč se nemůžete smířit s tím, že je to perlín? Děláte z toho zbytečnou vědu. |  |
|  | Co je to za rybu, 1.12.2010 Z obrázku jich je patrno hned několik:
1. Posazení břišních ploutví. U perlína jsou posazeny před bází hřbetní ploutve.
2. Horní postavení tlamy. Dobře patrno z větší ryby.
3. Barva duhovky. I když poněkud zkreslená pobytem v průzračné nádobě. |  | Co je to za rybu, 1.12.2010  Docel jsem se u téhle diskuse pobavil. Je to samozřejmě perlín ostrobřichý (tedy na 99%). Ještě by to mohl být kříženec, ale nevypadá to. V té nádobě postrádá své typické zbarvení ploutví. Ale až ho vysadíte do jezírka, bude je mít krásně červené. |  | Fotogalerie zahradních jezírek, 1.12.2010  Taky přispěji se svojí "troškou do mlýna". Jezírko bylo mým snem, který jsem si konečně mohl splnit. Lákal mě spíš ale přirozený biotop - žádná čistička. Po třech letech jsem přesvědčen, že se to povedlo. Jen bych se potřeboval zbavit kaprů a karasů,... celý příspěvek > |  | Jakou odrudu na hruskovici?, 19.11.2010 Dobrý den. Rád bych se zeptal na Clappovu hrušku. Chtěl jsem si pořídit hrušku dobrou na povidla a hruškovici. Tak jestli byste mi mohli poradit, jestli to byla dobrá volba. Přece jen když začne plodit za tak dlouho, tak abych věděl, jaká bude.... celý příspěvek > |  | Chlapice, 2.8.2010 Prosím o radu rostlina "chlapice" prosím o přesný název. Potřebuji to na léčení gangrény palce u nohy. Nehojící rána rok otevřená.
Děkuji za váš čas. |  |
 |
|
|
|