Příspěvky uživatele - 62.204

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Předpěstování košťálovin, 7.6.2024 Obsahuje fotku
U nás je teplo a vlhko. Za květen napršelo víc jak 80 mm/m2 a za poslední týden víc jak 25 mm/m2. Košťálovým zeleninám a salátům to slouží. stejně tak jako slimákům. Nic se nedá dělat, musím se se slimáky dělit o úrodu. Nemám jiné řešení.Sklidil jsem... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 20.9.2023
To se jen povídá. Je to tak trochu blbost, dovedete si představit, že by někde na poště byl rentgen? Já ne. Když jdu s něčím na rentgen, tak ten kdo ho obsluhuje sedí úplně někde jinde, aby nedej bože nedostal nějakou dávku. Zatím semena, která mně... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 20.9.2023
U mne je také šílená úroda. Kvalita výborná.  Cherry rajčata ani nesklízím, padají na zem. Nakonec to hodím do kompostu. Taky si myslím, že sezóna skončí až za měsíc.            Vladimír
Rajčata 2023, 20.9.2023 Obsahuje fotku
Partenokarpické rajče Siletz. Více o partenokarpii u rajčat v mém článku, který byl dnes zveřejněn.            Vladimír
Pěstování ozimé zeleniny, 19.9.2023
Chtělo by to spíš nějaké velmi rané keříčkové rajče. Docela úspěšně pěstuje Eva T.  Sophie´s Choice, Maglia Rose a Lyana Rozovaya.            Vladimír
Pěstování ozimé zeleniny, 17.9.2023
To chcete, aby Vám v zimě za oknem ten Spencer zarodil konzumní plody? A také by mne zajímalo, proč zrovna Spencer? Já jsem ho pěstoval před více než deseti lety a nepřipadal mně nějak... celý příspěvek >
Pěstování ozimé zeleniny, 17.9.2023 Obsahuje fotku
Dnes jsem vysadil sazenice ozimých květáků. Je třeba ještě zítra doladit nějaké maličkosti a už to bude do konce listopadu vše, co budu muset s tímto záhonem udělat.            Vladimír
Pěstování ozimé zeleniny, 9.9.2023
Stavil jsem se při cestě ze zahrady v prodejně a koupil LIMA-EX- modré granule. 100 g stálo 60,- Kč. Na ty květáky bude stačit jen trocha, budu jich mít jen 30 ks. Co se zbytkem zatím... celý příspěvek >
Pěstování ozimé zeleniny, 9.9.2023
Díky za informace. Podívám se co mají.            Vladimír
Pěstování ozimé zeleniny, 8.9.2023
Tím, že dlouhodobě nevydrží myslíte to že jeporuší deště? Který z těch dvou se Vám zdá lepší?            Vladimír
Pěstování ozimé zeleniny, 8.9.2023 Obsahuje fotku
Po roční pauze jsem se rozhodl pěstovat znovu ozimé květáky. vysel jsem semena úspěšných odrůd Aalsmeer a Walcherin Winter 5. Sazenice zatím vypadají dobře, jen jsem si nepoznačil, které jsou které. V jedné misce jsou Walcherin a ve druhé Aalsmeer.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika