Příspěvky uživatele - 141.145

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky 2023, 18.9.2023 Obsahuje fotku
Rajcina
Papriky 2023, 18.9.2023 Obsahuje fotku
Blbě se to fotí, padly mi na folii.
Papriky 2023, 18.9.2023
Ta rada byla někde tady, vysazení sadby do rygolu plného kompostu - prostě hodně organiky, u nás to byl roční kompost z králičího hnoje a trávy, navrch trochu zeminy, aby to bylo přikryté. To prolít opravdu důkladně před sázením. Zasadit sazenice a... celý příspěvek >
Papriky 2023, 17.9.2023
Letos jsem poslechla tu radu: Nepolievajte ich... a spotřeba vody na papriky byla menší a papriky i díky foliáku luxusní. Černé konce mám občas na rajčatech, takže jsem třikrát za sezonu použila ledek vápenatý (do konve a na list) a teď už mám na... celý příspěvek >
Nevím co se mi to urodilo, 17.9.2023
Skutečně to odpovídá popisu okurek sikkim. Ovšem ty se mají sbírat mezi 10-15cm, velké plody tvrdnou. V téhle velikosti to bude zdroj semínek
Marmeláda - kompot z hroznů, 17.9.2023
Kompot se dá udělat a je to k jídlu. Myslím, že se do nálevu dává kys. citronová, každopádně u nás se snědl, takže špatný nebyl.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika