|
Příspěvky uživatele - 141.145
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Papriky 2023, 18.9.2023  Rajcina |  | Papriky 2023, 18.9.2023  Blbě se to fotí, padly mi na folii. |  |
|  | Papriky 2023, 18.9.2023 Ta rada byla někde tady, vysazení sadby do rygolu plného kompostu - prostě hodně organiky, u nás to byl roční kompost z králičího hnoje a trávy, navrch trochu zeminy, aby to bylo přikryté. To prolít opravdu důkladně před sázením. Zasadit sazenice a... celý příspěvek > |  | Papriky 2023, 17.9.2023 Letos jsem poslechla tu radu: Nepolievajte ich... a spotřeba vody na papriky byla menší a papriky i díky foliáku luxusní. Černé konce mám občas na rajčatech, takže jsem třikrát za sezonu použila ledek vápenatý (do konve a na list) a teď už mám na... celý příspěvek > |  | Nevím co se mi to urodilo, 17.9.2023 Skutečně to odpovídá popisu okurek sikkim. Ovšem ty se mají sbírat mezi 10-15cm, velké plody tvrdnou. V téhle velikosti to bude zdroj semínek |  | Marmeláda - kompot z hroznů, 17.9.2023 Kompot se dá udělat a je to k jídlu. Myslím, že se do nálevu dává kys. citronová, každopádně u nás se snědl, takže špatný nebyl. |  |
 |
|
|
|