|
Puklice na rostlinách v kanceláři, jak ji zlikvidovat, 22.3.2024 Málem bych nenapsal, že je velmi důležité vysledovat, kdy se puklice začíná rozlézat a v tu dobu stříkat. |
 |
Puklice na rostlinách v kanceláři, jak ji zlikvidovat, 22.3.2024 Citroníky dávám přes léto na balkon, do přízemí je už kvůli velikosti nepřenesu. Před zimou jsem dával jeden postřik a do jara se doma rozjela. Loni jsem dal dva první Mospilan a druhý Sanium Ultra s odstupem jednoho týdne. Ojediněle se mi aktuálně... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Získejte rychlou a nebankovní půjčku do 24 hodin, 21.3.2024 Na ovocné stromky si zde asi nikdo půjčku brát nebude. Zahrádkáři nejsou velkovýrobci. ;-) |
 |
Jak kysané zelí ovlivňuje dnu: Zkušenosti a rady, 21.3.2024 Zelí nebo cibule pustí štávu i po posypání cukrem. Ovšem cukr by mohl být taky pro někoho problém. |
 |
Jak kysané zelí ovlivňuje dnu: Zkušenosti a rady, 21.3.2024 Nevím jestli mléčné kvašení potřebuj sůl, nikdy jsem to nezkoušel bez ní, ale omylem méně dosolené kvašáky se po vykvašení dosolily, ale menší množství tam na počátku bylo. |
 |
Jak kysané zelí ovlivňuje dnu: Zkušenosti a rady, 21.3.2024 Nevím jak je to s kysaným zelím a ledvinama, ale ten údajný zdravotní přínos pro některé jiné věci, které zde nebudu rozepisovat byl popsaný u popíjení láku. Nevím teda, zda by oprané zelí pak nějaký přínos mělo. Co se týká reklamy, tak ta se dělá... celý příspěvek > |
 |
Jak kysané zelí ovlivňuje dnu: Zkušenosti a rady, 20.3.2024 Nyní jsem vyčetl, že pro jaterní dietu je údajně vhodné pouze zelí čínské. Kdysi jsme ho pěstovali a kvašení těch tužších částí by dle mého názoru bylo možné. Ovšem další problém by mohla být pro ledviny sůl a nejsem si jist (nejsem lékař, bylinkář a... celý příspěvek > |
 |
Jak kysané zelí ovlivňuje dnu: Zkušenosti a rady, 20.3.2024 Nyní si vybavuju, že na dnu někdo doporučoval maliny, ale zdroj už těžko dohledám, nebylo to z netu, a ne hledání nemám čas. U petržele, která je opomíjenou superpotravinou je u ledvin potřeba dávat pozor. |
 |
Jak kysané zelí ovlivňuje dnu: Zkušenosti a rady, 20.3.2024 Ne stačí jen to zelí i čerstvé. Ale znáte to, výživový poradci a spol... Biegler |
 |
Jak kysané zelí ovlivňuje dnu: Zkušenosti a rady, 20.3.2024 Zkušenosti nemám, ale někde jsem četl, že zelí je špatné na játra. Biegler |
 |
|
 |
Réva 2022, 20.3.2024 Letos jsem si přiobjednal zase nejaké odrůdy k rozšíření sbírky a nebo znovu objednal to, co se nechytlo minule. Aktuálně jsem ale celkem rozladěný z odrůdy Nero. Ta je už tak napučená, že bude v mé mrazové dolině zákonitě vymrzat za zelena. Hodně... celý příspěvek > |
 |
Meruňkovice 2018 - vysoký výnos, 20.1.2024 Pro pana pepu kota: Já měl nějvětší životní výtěžnost pálenky z toptastů 15 litrů 52% slivovice. Byl to průměr z 300 l kvasu přepočítaný na 100 l bez jakéhokoliv doslazení. Na druhou stranu musím dodat, že když kvasu z toptaste bylo méně, i průměr na... celý příspěvek > |
 |
Jilm sibiřský - likvidace, 29.9.2023 Proměnná IP adreso se svým advokátem, který ví víc o tom jak to likvitujete, než sám zadavatel dotazu, který to zde popsal prvotně. Přeji hodně úspěchů s likvidací a krásný den, at už ten jilm likvidujete opravdu a nebo jen zde vitruální diskusí.... celý příspěvek > |
 |
Co to na té révě je?, 29.9.2023 Z vlastní zkušenosti neznám vybarvení této odrůdy, ale já tam vidím pouze setřené ojínění. Biegler. |
 |
Jilm sibiřský - likvidace, 29.9.2023 Pane PP, že jste se tak nepostavil za pana Petra z Pardubic, když zde po něm pokřikoval Krško atd. a ani redakce proti tomu nehla prstem. Dnes pokřikuje jiný nebo stejný, že já jsem hatesgroup. Přitom trochu soudnému člověku už dávno došlo, že... celý příspěvek > |
 |