|
Příspěvky uživatele - 91.129
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Problém s trávníkem, 29.8.2023  Foto-3 |  | Problém s trávníkem, 29.8.2023  Foto |  |
|  | Problém s trávníkem, 29.8.2023 DAlší foto |  | Problém s trávníkem, 29.8.2023  Dobrý den,
Chtěl bych vás poprosit o radu.Mám založený kolem domu trávník úž třetí rok a pořád mě zlobí, že trávník pořád tvoří tvrdá stébla, která pořád usychají a tráva je pořád hrubá.Vyčesával jsem jí a pravidelně zalévám i hnojím a pořád mám... celý příspěvek > |  | Nový trávník, 5.8.2022  Dobrý den,
Ctěl bych vás poprosit o radu. Mám zasetý nový trávní necelé dva měsíce.Trávník pěkně vzešel, je pravidelně zavlažovaný, pohnojený a míst je krásně hustý a zelený a na na pár místech žloutne a je řídký. Nevíte o s... celý příspěvek > |  |
|
|
|