Příspěvky uživatele - 102.252

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zaujímaví tvar hrušky 🍐, 5.9.2023 Obsahuje fotku
Kámoš mimo Slovenska dal foto hrušky ktorá je tvarovo zaujímavá aj chuťovo koštoval ju u priateľa chce si ju zaštepiť.
Líška a hrozno🍇, 5.9.2023 Obsahuje fotku
Další priateľ z Bosny dal príspevok a video na facb. kde mu vnoci niečo zjedlo hrozno viac dni po sebe, nevedel ako chytiť zlodeja nainštaloval kameru a zo zlodeja sa vykluli dve líšky, ktoré rozkúsali ochrané sieťky proti škodcom osám, sršnom a... celý příspěvek >
Gala Dark Baron 🍎, 5.9.2023 Obsahuje fotku
Další kámoš z Poľska sa pochválil svojou úrodou. 
Sady Klášterec nad Ohří, 5.9.2023 Obsahuje fotku
Zase krásna prezentácia sadov Klášterec na facb. predcavili tam nádhernú úrodu ktorú im nezničili jarné mrazi a choroby.
Soledano 🍐, 5.9.2023 Obsahuje fotku
Priateľ záhradkár mimo Slovenska dal na ich fóre foto hrušky Soledano ma problém zo Sršnami ktorý mu hrušky ničia.
Ovocinár zo Smolenice, 5.9.2023 Obsahuje fotku
Peter Molda je vynikajúci ovocinár z vedľajšej dediny Smolenice, o návštevnosť nemá núdzu chodia tam záhradkári z celého kraja.Je to aj výťaz jablko roka výstavisko Trenčín. Teraz sa o ňom píše v novinách tak som to tu vložil.
Santana jablko pre Alergikov 🍎, 4.9.2023 Obsahuje fotku
Dnes Belgicka spoločnosť píše o jablkách pre Alergikov, možno už niektorí ich máte zasadené.
Švestky 2023, 23.8.2023 Obsahuje fotku
Asi takto to funguje na facebooku fóre.
Nové odrody marhúľ🍑, 20.8.2023 Obsahuje fotku
Administrátor by mal vylepšiť vkladanie obrázkov na všetkých fórach je to tak že označíme 10 obrázkov a hneď sa zverejnia toto vkladanie po jednom ide na nervy. 
Na Facebooku záhradkárskych stránkach a šlachtitelskych stránkach je každý deň čo pozerať celý deň zároveň sa vzdelávať. 
Počas celej letnej sezóny prezentovali šlach.stanice svoje nové odrody boli tam hlavne krásne videá rozhodol som sa tu niečo dať pre tých koho novinky zaujímajú. 
Goiciu 🍐, 20.8.2023 Obsahuje fotku
Zaujala ma tvarovo táto hruška tohto záhradkára ktorú ju dal na fórum FC.Pozrel som si popis veľmi zaujímavý. 
Rajčata 2023, 19.8.2023 Obsahuje fotku
A slimáky? 
A čo další škodcovia?
A čo škodcovia.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika