|
Příspěvky uživatele - 247.44
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Technika orby, 19.11.2023 A čím ořete pane 232.16? |  | Rajčata 2023, 15.10.2023 Familiární oslovení v podstatě od cizích lidí považuju za povýšenecké chování. |  |
|  | Nové odrody marhúľ🍑, 22.8.2023 PzP, hlavně, že píšete o odrazení někoho. A odrazujete toho, kdo dává na fórum nové věci. Teď abychom se dívali na vaše odrůdy, které jsme viděli v r. 2020, 2021, 2022, 2023 a příště nás zase potěšíte. Kdybyste ale aspoň uměl fotit. |  | Borůvky chřadnou, 12.8.2023 Od pana 236.1 celkem správný názor. Aspoň je zábava. Letos, vlastně už delší dobu přes léto žraloci učitelky nechtějí pojídat, tak aspoň něco o borůvkách. |  | Borůvky chřadnou, 12.8.2023 Už vám napsalíi mockrát, že nějaké přesnější čísla napsat nejde. A pokaždé to může být jiné množství. To by museli chdit k vám zalévat. To je tak těžké pochopit? A furt melete svoje, ať vám někdo poradí. |  | Kosa, 10.7.2023 Ani netušíte jak jste už tenkrát trefil hřebík na hlavičku ;) |  | Zrychlený záběh motoru, 10.7.2023 Návod k čemu jsem nečetl? A myslite pozoun nebo tubu? |  | Zrychlený záběh motoru, 10.7.2023 Prosím vás, a kdo vás napadl? Snad ne myšlenka? |  | Vyvažovačka na nože, 21.6.2023 Pokud by to někdo vyráběl dnes, místo důlků v náboji doporučuji vlepit malé neodymové magnety. Síla taková, aby, že udržely hmotnost nože. Prakticky bez odporu. |  | Zrychlený záběh motoru, 21.6.2023 Jsem divnej a když jsem očekával fakta a argumenty? |  |
|  | Zemní vrták na sloupky, 21.6.2023 Kupuji neznačkové vruty a jejich cena vychází stejně, jako zaplatit za vyvrtaní díry firmou a použití balené betonové směsi plus úspora za pár cm kratší sloupek. Není to nejlevnější, to vím, ale jde to rychle, jednomužně a nestane se, že by chyběl... celý příspěvek > |  | Pinus Lambertiana a Pinus Couteri, 17.2.2023 Skvělý tip! Máte na mysli nějaké konkrétní zahradnictví, kde by byly obvykle k dispozici? Zatím jsem neobjevil. |  |
 |
|
|
|