|
Zaujímaví tvar hrušky 🍐, 5.9.2023  Kámoš mimo Slovenska dal foto hrušky ktorá je tvarovo zaujímavá aj chuťovo koštoval ju u priateľa chce si ju zaštepiť. |
 |
Líška a hrozno🍇, 5.9.2023  Další priateľ z Bosny dal príspevok a video na facb. kde mu vnoci niečo zjedlo hrozno viac dni po sebe, nevedel ako chytiť zlodeja nainštaloval kameru a zo zlodeja sa vykluli dve líšky, ktoré rozkúsali ochrané sieťky proti škodcom osám, sršnom a... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Gala Dark Baron 🍎, 5.9.2023  Další kámoš z Poľska sa pochválil svojou úrodou. |
 |
Sady Klášterec nad Ohří, 5.9.2023  Zase krásna prezentácia sadov Klášterec na facb. predcavili tam nádhernú úrodu ktorú im nezničili jarné mrazi a choroby. |
 |
Soledano 🍐, 5.9.2023  Priateľ záhradkár mimo Slovenska dal na ich fóre foto hrušky Soledano ma problém zo Sršnami ktorý mu hrušky ničia. |
 |
Ovocinár zo Smolenice, 5.9.2023  Peter Molda je vynikajúci ovocinár z vedľajšej dediny Smolenice, o návštevnosť nemá núdzu chodia tam záhradkári z celého kraja.Je to aj výťaz jablko roka výstavisko Trenčín. Teraz sa o ňom píše v novinách tak som to tu vložil. |
 |
Santana jablko pre Alergikov 🍎, 4.9.2023  Dnes Belgicka spoločnosť píše o jablkách pre Alergikov, možno už niektorí ich máte zasadené. |
 |
Švestky 2023, 23.8.2023  Asi takto to funguje na facebooku fóre. |
 |
Nové odrody marhúľ🍑, 20.8.2023  Administrátor by mal vylepšiť vkladanie obrázkov na všetkých fórach je to tak že označíme 10 obrázkov a hneď sa zverejnia toto vkladanie po jednom ide na nervy. |
 |
Nové odrody marhúľ🍑, 20.8.2023  Na Facebooku záhradkárskych stránkach a šlachtitelskych stránkach je každý deň čo pozerať celý deň zároveň sa vzdelávať. |
 |
|
 |
Nové odrody marhúľ🍑, 20.8.2023  Počas celej letnej sezóny prezentovali šlach.stanice svoje nové odrody boli tam hlavne krásne videá rozhodol som sa tu niečo dať pre tých koho novinky zaujímajú. |
 |
Goiciu 🍐, 20.8.2023  Zaujala ma tvarovo táto hruška tohto záhradkára ktorú ju dal na fórum FC.Pozrel som si popis veľmi zaujímavý. |
 |
Rajčata 2023, 19.8.2023  A slimáky? |
 |
Rajčata 2023, 19.8.2023  A čo další škodcovia? |
 |
Rajčata 2023, 19.8.2023  A čo škodcovia. |
 |