|
Příspěvky uživatele - 254.81
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Borůvky chřadnou, 1.8.2023 Hm, tak to je blbý, že Harmonie železo není moc kvalitní, tu bych totiž na rozdíl od zmíněného YaraTera TENSO IRON sehnala bez problémů. Tisícovku za hnojivo, které bych nejspíš do konce života nespotřebovala, se mi opravdu dávat nechce. |  | Borůvky chřadnou, 1.8.2023 Jestli je PH tak kritické, tak by chtělo nějak zjistit, jaké je. Zkoušela jsem najít, čím by se to dalo změřit a kde to koupit, ale moc moudrá z toho nejsem. V hobby marketech typu OBI a Hornbach jsem nenašla vůbec nic. Na internetu jsem něco málo... celý příspěvek > |  |
|  | Borůvky chřadnou, 1.8.2023 Ten objem je jenom odhad, ale zase tak moc mimo to nebude. Kdyby byl květináč válec, tak je objem Pí * r * r * v, takže 3.14 * 1.6 * 1.6 * 3 = 24 (zaokrouhleně), květináč je ale komolý kužel a hledat vzorec na výpočet komolého kužele a měřit květináč... celý příspěvek > |  | Borůvky chřadnou, 31.7.2023 Objem má asi 20 - 25 litrů. Zatím je to málo, ale ty rostliny jsem kupovala před 2 lety a chtěla bych je zhruba každé 2 roky přesadit do většího květináče, až těch 50 - 60 litrů dosáhnu (počítám ještě tak 2x) Přijde mi hloupost dát malé sazenice hned... celý příspěvek > |  | Borůvky chřadnou, 31.7.2023 Když jsem je letos na jaře přesazovala z květináče 25 cm do 32 cm (necelé 2 roky od koupení a prvního přesazení), tak nebyly nijak moc prokořeněné, větší květináč nebude určitě zatím třeba, tam problém nebude. |  | Borůvky chřadnou, 31.7.2023 Toho síranu amonného jsem asi dala moc (na sáčku bylo psané pro borůvky 20 g na metr čtvereční, průměr květináče byl 25 cm, odhadla jsem to tak na desetinu a dala 2 g každé borůvce (rozpustila jsem je v litru vody), ale když to teď počítám přesně,... celý příspěvek > |  | Borůvky chřadnou, 31.7.2023  Před dvěma lety jsem koupila kanadské borůvky. Po zakoupení jsem je přesadila do většího květináče a loni na jaře pohnojila granulovaným hnojivem Orgamin na borůvky. Celkem se jim dařilo, vykvetly a měly výborné borůvky. Bohužel jenom 2 keříčky,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|