|
Příspěvky uživatele - 29.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Borůvky chřadnou, 8.8.2023 Podle mne to přehnojené není, 2 lžíce Orgaminu není moc. Já dávám 1 lžíci na malou rostlinu po výsadbě. Tyto jsou snad o 2 roky starší. Hořkou sůl taky dávám.
Ale také se domnívám, že je to přelité. |  | Borůvky chřadnou, 8.8.2023 Nehnojila jen dusíkem, naopak dala 2 lžíce "Orgaminu na borůvky". |  |
|  | Borůvky chřadnou, 8.8.2023 Mně to přijde zajímavé. Je jedno, kolik to má stránek. Když se vám to nelíbí, tak to nemusíte číst. |  | Živý plot ze smrků, 19.6.2009 Dobrý den.
Nám se kroutí špičky smrků. Nevím zda se jedná o houbovou chorobu nebo škůdce. Napadené jsou skoro všechny.
Díky Martina |  | Stříhání habrů, 19.6.2009 Dobrý den.
Letos na jaře jsme vysadili živý plot z prostokořenných habrů výška asi 50 cm. Zastřihli jsme je o 1/3. Ráda bych se zeptala, kdy je máme znova stříhat. Ještě letos, nebo až příští rok?
Díky Martina |  |
|
|
|