|
Příspěvky uživatele - 53.11
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2024, 18.2.2024 Omlouvám se, je to mimo duskutované téma, ale chci moc poprosit o radu. U nás se sjíždí ve velkém kečup, tedy za mne ochucený protlak.
Pěstovala jsem k tomuto účelu rajče Šejk, ale neumím ho "umravnit"tak, aby neleželo na zemi, plodí pěkně. Poradili... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 4.8.2023 Prosím,
můžete napsat čím konkrétně se stříkal?
Děkuji. |  |
|  | Rajčata 2023, 18.6.2023 Mohu se prosím zeptat, jak vypadá Vaše opěrná konstrukce na keříčková rajčata? A pak, vyštipujete je nějak, aby nebyla moc hustá? Děkuji moc za radu, mám několik rajčat Šejk, Darinka, Denár, pokud nemajíkonstrukci, je to dost děsné. |  | Špičaté zelí, 6.11.2022 Pánové, díky za diskusi na téma čpičaté zelí, byla jsem z něj také nadšená, ale letos těch škůdců bylo nějak moc. Milane, mohu poprosit o recept na čelamádu?
A Waltře, prosím, jak máte zkonstrovaný ten tunel?
Protože ty molice, to je hnus... Mám... celý příspěvek > |  | Rajčata 2022 I, 13.9.2022 Reaguji zpětně s dotazem, tak moc se mi chtělo na polní den, ale cesta dlouhá, nebyl čas... Byl jste pane Vladimíre a jaké máte dojmy?
Může se tu vůbec diskutovat adresně o šlechtiteli a všeho kolem polního dne?
Myslím o zkušenostech s různými... celý příspěvek > |  | Rajčata pro rok 2020, 27.4.2020 Zdravím všechny pěstitele, u tyčkových rajčat se mi ohromně osvědčily spirály ze silného materiálu 10 mm pozinkované. Odpadá jakékoli vyvazování, i silné rostliny spirála perfektně udrží. Běžně dostupné tenke spirály jsou podle mě na nic. Možná už... celý příspěvek > |  | Rajčata pro rok 2020, 23.3.2020 Evo,
děkuji zpětně za vyčerpávající odpověď na můj dotaz, škoda, že jste nedala odkaz na pořad s Vámi v TV, není možné vidět zpětně?
Jste pracovitá osoba, neskutečně moc.
Já se také snažím, říkala jsem si, že už nebudu blbnout se... celý příspěvek > |  | Rajčata pro rok 2020, 18.2.2020 Zdravím,
můj dotaz je,
- kolik celkem rostlin pěstujete
- na jaké ploše
- jak značíte
- jak zvládáte druhy hodnotit
Protože je to opravdu hodně druhů a určitě to je náročné vše vyhodnocovat.
Jak nakupujete semínka? Pokud... celý příspěvek > |  | Rajčata pro rok 2020, 15.2.2020 Zdravím pěstitele, ty kteří již vyseli v roce 2019 a počátkem roku 2020, i ty, kteří teprve chystají semínka. Dlouho už tu nikdo nepřispěl, zdá se mi, že nějak nefunguje vyhledávání. Není již založeno jiné téma pro rajčata 2020?
|  | Rajčata 2019/2, 17.10.2019 Když už jste nám udělak chutě, můžete prozradit recept? Tedy pokud Eva souhlasí. u nás bylo v noci minulý týden mínus 3, ale některá rajčata ještě kupodivu přežila a pár jich ještě dozrává. Očekávám že každou chvíli začne s Vladimírem řešit co budou... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2019/2, 15.8.2019 Vladimíre a Evo, to je nádhera Ta vaše rajčata. Prosím Můžete poradit s ochranou proti proti plísni bramborové? Klidně použij nějakou chemii. Děkuji. Jinak budu vděčná i za nějaký recept na zpracování úrody. Běžně dělám rajčatovou šťávu zahuštěnou... celý příspěvek > |  | Papriky 2019, 20.5.2019 To bílé je nějaké hnojivo? Nevíte? A bazénkem máte na nysli jakoudi stružku? Je to kvůli zalévání? A sázejí po jedné?
Vladimír osal, že dází po jedné 60 x 15 cm, dáváte opotu? Já mám tyče od oana Burdy, dsla jsrm je cca 35 cm od sebe 3 řádky 30 cm... celý příspěvek > |  | Rajčata 2019/2, 9.5.2019 Děkuji mnohokrát za detailní popis, ta stříška by se každopádně hodila.
Jarmila |  | Rajčata 2019/2, 5.5.2019 Vladimíre, můžete prosím napsat, z jak silných latí máre konstrukci, co dáváte nahoru? Igelit? Děkuji.
Vypadá to dobře. Když dáváte fólii, to znamená, že neokopáváte?
Jaké máte zdálenosti a jaká výška konstrukce? |  | Rajčata 2019/2, 29.4.2019 Zakládám pokračování Rajčat 2019. Kvůki délce přístupu.
Jarmila |  |
 |
|
|
|