|
Borůvky chřadnou, 4.8.2023 Se záchranou rostlin si vždy vzpomenu, jak mě před lety kurýrovala manželka. Bylo mi hrozně zle od žaludku. Vem si tento čaj, bude ti po něm líp. Bylo mi ještě hůř. Tak ti uvařím tento. Po něm je mi vždy dobře. Bylo mě po něm blbě tak třikrát víc.... celý příspěvek > |
 |
Borůvky chřadnou, 3.8.2023 Jo, ještě dodatek, jestli jsou kořeny částčně uhnilé, dost dluhou dobu se rostlina z tohoto vzpamatovává a většinou se nevylplatí se s takovou rostlinou nadále piplat. Výsledek většinou nestojí za nic. Mám s tímto zkušenosti přebohaté. |
 |
|
 |
Borůvky chřadnou, 3.8.2023 Mně tam vadí ta podmiska. Borůvky snesou vody dost, ale trvale přemokřené nerostou.a spíše pomalu hynou. Jestli to nebude celý důvod. |
 |
Morusa, 28.7.2023  Pane Kuky, vy ho moc strašíte. Ještě se mu vyhodí opar.
Přikládám foto mojí černé moruše. |
 |
Broskvošvestka, 23.7.2023 Nějak špatně čtu. Mě spíš zaráží ten divný, zavádějící název broskvošvestka. Co by asi mohla mít společného s broskví? Dělají se pak jen zmatky a lidé shánějí něco, co ve skutečnosti neexistuje. |
 |
Broskvošvestka, 23.7.2023 Broskošvestka? Leckdo na e shopu prodává Boskwiniowou, což je klasická Malvazinka. Jestli to nebude i tahle. |
 |
Změny ve fóru ++++, 22.7.2023 Pane Petře z P., divím se. že vůbec na příspěvky novodobého Ferdy reagujete. Bitva na fórech s takovými lidmi se vyhrát nedá. Vlastně dá. Důsledně je ignorovat.
Pan IH to není. Takovýmto stylem by nikdy neútočil. Podle mě je poslední příspěvek od... celý příspěvek > |
 |
Změny ve fóru ++++, 20.7.2023 Starý Ferda m. to není aní omylem. Spíše mi to připomíná pána s alergií na rýče Fiskars. To, že již dlouho nepřispívá starý Ferda je zásluha IH. |
 |
Napadené borůvky, 19.7.2023 Přeschly. Další zálivka už nic nespraví. |
 |
Počasí, 16.7.2023 Je léto a v létě bývá horko. Před pěti, čtyřmi? roky byo pětatřicet, šestatřicet celý měsíc. To byl rekord. |
 |
|
 |
Temano, 5.7.2023 Stromek nakažený PPV likvidovat nemusíte. Tady žádná povinnost není. Ale likvidace je nanejvýš vhodná. |
 |
Tip na výlet, 1.7.2023  Letos, 2.7. opět pozvánka na hezký nedělní výlet. Lato kwiatow Otmuchów, je to kousek za českými hranicemi. |
 |
Hnojivo, 12.6.2023 Osmocote, příp. Plantacote, |
 |
Ořešák - divné výhonky, 27.5.2023 Ořešák, podle fotek, po výsadbě normálně rostl. Takže rozvolnění kořernů v pdstatě nemělo smysl. Pak k podzimu, dle pisatelky začaly problémy. Stromek je zamulčovaný posekanou trávou, která zabraňuje odparu A jestli se hodně zaléval, jednoduše se... celý příspěvek > |
 |
Ořešák - divné výhonky, 25.5.2023 Vody má dost, i během zimy jsme zalévali
To bude celý problém.
|
 |