|
Příspěvky uživatele - 95.69
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Velkopavlovická meruňka, 9.8.2023 Petře dékuji... i když on to tak nějak panelák není... lodžie je velká 18 m2, tak s trochou úsilí se tam něco vejde... vy jste u mě ve skupině??...velice bych si toho cenil a určitě nejen já... |  | Velkopavlovická meruňka, 1.8.2023 ...mám docela dobrý mobil, snad bych řekl že nadstandartní, přispívám do několika diskuzních chatů, nebo skupin, obrázky v mobilu opravdu nepřetáčím... jen tento systém mi je tak nějak otočí sám, takže asi něco nebude v pořádku, ale ne na mém... celý příspěvek > |  |
|  | Česnek 2022/23, 19.12.2022  Dovoluji si založit nové téma Česnek 2023. Několik let jsem zde nepřispíval, protože jsem spíše informace hltal a následně si vše ověřoval v praxi. Pět let také odebírám časopis Zahrádkář a občas si koupím i jiný časopis na podobné téma. Česnek... celý příspěvek > |  |
|
|
|