Příspěvky uživatele - 25.216

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Skrútené listy, 14.5.2022
Já trvám na mšicích. Cucly si a přelétly na jiné hostitele. Mospilan už není stoprocentně účinný a dlouhodobě už vůbec ne! Totéž je na rybízech. Listy krabatí, ale mšice jsou už dávno jinde. Podle mých zkušeností se po postřiku Mospilanem objevují... celý příspěvek >
Skrútené listy, 14.5.2022
Jednoznačně mšice.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 14.5.2022 Obsahuje fotku
Ani se nedivím, že Deltastop nikdo skoro nevede. Ještě jsem v okolí nezaznamenal nikoho, kdo ví, co je feromonový lapák, zapisoval si úlovky a podle nich stříkal. Když o tom někomu vyprávím, tak jsem za exota. Takže nakupuju jedině v eshopech, a když... celý příspěvek >
Kdy dát do země brambory?, 14.5.2022
Je to plošně. Každoročně je jich více. Před několika lety je stačilo vysbírat. Bohužel jeden soused proti mandelince nedělá nic. Prd sklidí, ale pěstuje pořád dokola na stejném místě.
Kdy dát do země brambory?, 13.5.2022
No, sázet dříve, později atd. atd. . Ale objevuje se další problém, mandelinka! Na sotva vzešlých, ani ne ani 10 cm vysokých natí brambor jsou nakladena vajíčka! V půli května to je velmi brzo!
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 12.5.2022
Denně se chytí 3 - 4 samečci obaleče jablečného do Deltastop CP. Je teplo, let začal dříve. Postřik proti obaleči jablečnému bude letos dříve. Takovou pomůckou, kdy stříkat, je vrchol kvetení bezu černého v té konkrétní lokalitě. Mám několik... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 7.5.2022
Jabloně v HK dokvétají. Jdu stříkat proti pilatce jablečné, padlí a strupovitosti. Je krásně, nehne s lísteček. Scala + Score + Mospilan. Scala proti strupovitosti a kališním hnilobám, Score do kombinace proti strupovitosti a padlí. Mospilan proti... celý příspěvek >
Meruňky 2022, 7.5.2022
 U mě Hradci Králové to vypadá zatím výborně! Okolní neošetřené stromy velmi poškozuje moniliová spála. Mají i málo nasazeno. Věřím v účinnost postřiku Championem proti mrazu. A proti monilinii přípravkem Signum.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 6.5.2022
Včera jsem vyvěsil Deltastop CP (lapač na obaleče jablečného) a do rána se jeden sameček chytil. To ale nic neznamená. Vrchol letu bude od začátku června, pro Hradec Králové. Před týdnem jsem vyvěsil lapač na obaleče švestkového. Deltastop CF. Nálet... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 30.4.2022
Je to pravděpodbné. Uvidíme.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 29.4.2022
Proto jsem psal, nakupovat jen v EU. To je, doufám, zárukou kvality. Registrace přípravku v jedné unijní zemi neznamená, že bude automaticky registrovaný v celé EU. Asi bohužel. Ale jablka ošetřená tímto přípravkem, se mohou prodávat v celé EU. Proč... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 28.4.2022
Ono tak zle nebude. Rozumně se předzásobit, nakupovat v zahraničních e-shopech (třeba ty polské osvědčení moc neřeší). V EU jsou dostupné přípravky, které se v ČR neprodávají. A určitě budou zaregistrovány nové přípravky, případně budou nové... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 27.4.2022 Obsahuje fotku
A tady už je...
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 27.4.2022 Obsahuje fotku
Pro Lídu... Tohle je Bellis. Název tam není vidět.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 26.4.2022
Bellis by použít šel, ale Bellis, Prolectus i Signum končí letos nebo příští rok. Viz eagri.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika