|
Příspěvky uživatele - 233.212
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Králíci ve výběhu, 1.8.2023 mohou, ale nesmí být březí. Walter |  | Králíci ve výběhu, 1.8.2023 ihned odělit samce od samic, jinak hrozí, že samci samice obskočí. Obě pohlaví nelze v dospělosti chovat dohromady. Měl byste si o chovu králíků něco přečíst, abyste se vyvaroval chyb, například knihu Chov králíků. Walter |  |
|  | Lepidlo sežralo meruňku, 1.8.2023 Aley, nechápu, jak vašemu stromku lze pomoci. Já si ani při nejlepší představivosti nedokážu ujasnit, jak na tom váš dvouletý stromek je. Jestli váháte sem předložit fotodokumentaci, tak se asi snah o radu od ostatních nedočkáte. Máte-li obavu z... celý příspěvek > |  | Prosím název plevele, 1.8.2023 když nám zašlete nějakou fotografii vašeho urputného plevelu, možná vám i někdo poradí, o co se jedná. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 1.8.2023 já tedy 26. večer Calypsem. Už jsem byl nervózní z nově napadených červivých jablek. Walter |  | Švestky 2023, 1.8.2023  řekl bych, že pěstitelů Černošické pomalu ubývá. Producenti ve školkách jí nepěstují, takže udržet tuto odrůdu v povědomí nebude jednoduché, staré stromy roubované před 70 lety postupně umírají. Černošická sice dozrává v 2. polovině července, ale... celý příspěvek > |  | Výrůstky jabloně, 1.8.2023 já souhlasím s názorem MUDr. Vysloužila. Lépe bych situaci nepopsal. Vlky vyrůstající z kmene, příznak stárnutí stromu a projev snahy o samozmlazení. Vlky je možné kdykoli odstříhnout a je to nejvhodnější a nejjednodušší řešení. Walter |  |
 |
|
|
|