Příspěvky uživatele - 153.76

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Velkopavlovická meruňka, 30.7.2023 Obsahuje fotku
...nějak se mi to tady s těmi fotkami fakt nedaří, teď jí mám zase na ležato, chodím sem na tyto stránky jen pro rady zkušených meruňkářů a tak nějak se trošku přiučit, ale oproti fb, kde mám spousty příspěvků, fotek a dokonce i videií, je tady to... celý příspěvek >
...vše píšu v mojí skupině na fb, jsou tam i spousty fotek, tak se do ní jednoduše přihlašte... už je nás tam meruňkářů dost... odkaz je výše a ještě ho jednou sem přidám... ...jinak to zkouším v nádobách quadrato 54, což je cca 100 litrů, vybírám... celý příspěvek >
Přidávám fotku celého stromku, rád bych jich sem vložil víc, jen mi to nějak nejde... tak připojím odkaz do moji fb skupiny, kde mám fotek více. Zatím pěstuji v nádobě 3 meruňky a všechny letos plodí. Mám VP, Maďarskou a Kompaktu, vše na podnoži... celý příspěvek >
Velkopavlovická meruňka, 29.7.2023 Obsahuje fotku
Velkopavlovickou pěstuji již třetím rokem v nádobě na jižní lodžii. Její chuť je nepřekonatelná, letos dozrála o něco pozdéji než loni, na stromku bude tak cca 7 kg, plody jsou kolem 50 g, některé i větší...
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika