Příspěvky uživatele - 199.133

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poškození kanadské boruvky, 27.8.2023
Jistě, že se zamýšlí na nadbytkem tepla. Ale že kameny "hřejí dlouho do noci oblast kořenů" je nesmysl. 
Psal jste o tom, že "hřejí dlouho do noci oblast kořenů," - což považuji za nesmysl. Spíš během slunečního odpoledne vytvářejí příliš teplé mikroklima.
https://ekokutil.cz/piskove-uloziste-prebytku-z-obnovitelnych-zdroju/ sto tun písku. teplota samotného písku dosahuje 600 až 1000°C. Akumulační kapacita nádrže je 8MWh Tak to už snad s panem SPCH zvladnete.
Borůvky chřadnou, 15.8.2023
Tam je to od roku 2010. Váš hloupý příspěvěk je tu k ničemu.
Borůvky chřadnou, 15.8.2023
Díval jsem se na kiwiforum.cz.--- ROSTLINY ‹ BORůVKY (Vaccinium). Je tam vlákno "Problémy s borůvkou."... 38 stránek... řeší se tam i chloróza. Někdo tam píše, že borůvky má "kontejnerech 35l + podmiska na 10l". Takže teorie, že podmisky... celý příspěvek >
Borůvky chřadnou, 14.8.2023
Tak nikdo Vás nenutí. Vy jste se zajímal, zda jsem někdy měřil pH. Nemám zapotřebí něco někomu dokazovat. Asi je to moje povídání naprosto neuveřitelné, když pH metr za dvě stovky máte jen Vy, jinak nikdo. 
Mám přístoj pH 3000 /nebo tak nějak/ a ten už se nevyrábí. Tady je aktuální nabídka. https://shop.stepsystems.de/messung-von-ph-wert-salzgehalt/ph-wert-messung/direktmessung-in-boden-substrat/
Nevzpomínám si, zda jsem někdy měřil suchou rašelinu. Před několika dny jsem měřil rašelinu v otevřeném balíku, do kterého trochu napršelo. Takže byla častečně vlhká. Naměřil jsem 4.0.  Samozřejmě, že to stačí na jednu desetinu, ale o... celý příspěvek >
pH jsem měřil a měřím stále. Ale mám na to přístoj se sondou, která měří pH přímo v substrátu, žádný výluh se nedělá. S levným přístojem na meření pH kapaliny jsem pH nikdy neměřil.
Nikdo nikomu nic nevnucuje. Přečtete si něco o chelátech železa. Pokud by zelená skalice byla vyhovující, nemusely by se vyrábět. Meření pH je potřeba udělat pečlivě, jinak se snadno naměří nějaký nesmysl. Nesmyslný je Váš příspěvek.
Ten eshop funguje pro každého. Už jsem u nich objednával. Je možné i osobně vyzvednout - snad v Brně - to jsem nezkoušel.
Firma Pasič prodává přípravek "Ferty 71 - železo". https://eshop.pasic.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=18032 Psal jsem tam dotaz ohledně vhodnosti pro kanadské borůvky. Dostal jsem odpověď. "Ano, Ferty 71 je pro kanadské borůvky... celý příspěvek >
Nevím, kolik přesně dát vody. Předběžně bych dal 100 ml vody na 100 g raseliny. Ale pokud bude ta rašelina suchá, tak asi musí být více vody. Přesné to být nemusí, ale není možné tvrdit, že na množství vody nezáleží. Takže bych dal nejméně vody, co... celý příspěvek >
Borůvky chřadnou, 13.8.2023
A když budu mít velký bazén destilované vody, např. 1000 m3 a naleji do něj láhev octa, tak bude mít celý bazén pH 3.1?
Borůvky chřadnou, 13.8.2023
A jakou vodu jste použil na ředění, destilovanou nebo z vodovodu?
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika