Příspěvky uživatele - 199.133

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 9.10.2023
Tady info o hořké soli... brambory (do květu)... 1 až 2 krát v 2-3 % https://hokr.cz/cz/hobby/pestitelska-hnojiva/horka-sul
Pro 34 m dlouhý řádek.a vzdálenost na stopu /bota+brambora může být více než 30 cm/ je to 110 - 120 brambor... ale pozor... na 20 m2. Já dávám cca 100 brambor na 20 m2, tj. cca 50 na 10 m2. Pod každým trsem musí být 1 kg - 1.2 kg /spletl jste se... celý příspěvek >
Dávám řádky 70 cm od sebe, brambory 30 cm od sebe. Pokud máte jeden řádek 10 m dlouhý, tak to odpovídá ploše cca 7 m2. Pokud dáváte na 10m 30 brambor, tak to je 33 cm od sebe, což je daleko. Hlavně u raných a poloraných /středních/ je výnos nižší než... celý příspěvek >
600 metráků z hektaru může být hodně, bežně se udává u pozdních odrůd 400. Ale na zahradě /s občasným zavlazovaním v době sucha/ není 60 kg/10 m2 nijak moc. U mně u pozdní odrůdy Jelly běžné každým rokem.
Našel jsem rychle ten odkaz, nevím proč by to měly být bláboly, možná se dá najít něco jiného, čímž se nechci zabývat. U odrůdy Jelly udává prodejce sadby Europlatnt výnos 40 tun/hektar, tj. 400 metráků. Pěstuji na zahradě, letos na ploše 40... celý příspěvek >
Oprava - nejsou to kg ale metráky. Zkopíroval jsem to a pak špatně upravil. Viz odkaz. https://farm-cs.desigusxpro.com/posadka/ogorod/paslenovye/kartofel/kakova-urozhaynost-s-1-ga.html
Světový rekord těžko, průměrný výnos brambor na celém světě je přibližně: v USA a na Novém Zélandu - 490 kg / ha; v Německu a Dánsku - 440 kg / ha; v Holandsku - 420 kg / ha; v Austrálii - 404 kg /... celý příspěvek >
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 8.10.2023
Včera u mne sklizeň brambor - kupovaná sadba - pozdní odrůda Jelly. Výsadba 30. dubna, před 2 týdny jsem odstranil nať. Výnos cca 60kg/10m2.
Rajčata 2023, 20.9.2023
Velmi zajímavý článek. 
Stříhání thůjí, 11.9.2023
Ustřihněte v požadované výšce, jak je chcete mít vysoké. 
Zahradnictví Na Zázvorce, 9.9.2023
Borůvky na fotce - zřejmě v kontejneru P9 - se mi zdají v pořádku, tak mladé rostliny vypadají. Na jaře jsem objednával 3x Draper, větší rostliny, kontejner cca 2.5 litru. Borůvky přišly pěkné a v pořádku.
Pěstování ozimé zeleniny, 8.9.2023
Déšt nebo zálivka je postupně poruší a už tak slimáky nelákají. Ale hned po aplikaci fungují velmi dobře, žádný slimák se k rostlinám nedostane, neodolá, když leze okolo. Oba přípravky jsou tak nastejno. Nejlepší se mi zdál Mesurol, ale ten už se... celý příspěvek >
Pěstování ozimé zeleniny, 8.9.2023
Dlouhodobě po výsadbě, když na to bude pršet? Proti slimákům používám bežně prodávané přípravky /Granulax, DESIMO DUO/, dlouhodobě ty granule podle mne nevydrží, aplikace se musí opakovat.
Ovocinár zo Smolenice, 7.9.2023
To by mne zajímalo - když tak dejte nějaké foto stromku před a po odlistění. A jak to odlistění provádíte - stříháte stopky listů nůžkami?
Alnova 🍎, 7.9.2023
Proč by měl někdo skládat více příspěvků do jednoho? Mně to nevadí, příspěvků tiu moc není, když mne to nezajímá, tak to přeskočím. Ať si každý píše co chce.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika