|
Hnůj, 9.3.2024 Většina daňových poplatníků je pro dotace do zemedělství. Já taky. |
 |
Túje - co jim chybí?, 3.3.2024 Kromě té jedné uprostřed se mi nezdají špatné. Hořčíkem /hořkou solí/ se nedá přehnojit, trocha trávy jim nemůže brát živiny. Spíš pozor na přelití, jinak trpělivost a letos se rozrostou. |
 |
|
 |
Túje - co jim chybí?, 2.3.2024 Nevypadají špatně, co se Vám na nich nezdá? |
 |
Dusikaté vápno na povrch pôdy proti slizniakom?, 27.2.2024 Nezkoušel jsem to, ale nevidím důvod, proč by to nemělo fungovat.
U jahod se uvádí... dusíkáté vápno - "lze aplikovat i do porostů jahod v dávce cca 300 kg/ha na jaře na suché porosty, ještě před tvorbou nových listů... celý příspěvek > |
 |
Předpěstování košťálovin, 24.2.2024 SEMO se zabývá šlechtěním, produkcí a prodejem osiv, není to žádný "velkopěstitel". Zpochybňovat rady a doporučení šlechtitelské firmy je naprosto směšné. |
 |
Předpěstování košťálovin, 24.2.2024 Když si přečtu celou diskuzi na toto téma, tak pan Milan HP zase vymýšlí nesmyslné teorie, jak je u něj zvykem - tentokrát mu nějak neštimuje rada od Sema. Mně to přijde spíš směšné, než trapné. |
 |
Najchutnejšia odroda zemiakov - vraný typ A, 8.12.2023 Můj děda dával při výsadbě brambor "draslo", pamatuji si to osobně. Ale až z doby po válce. |
 |
Najchutnejšia odroda zemiakov - vraný typ A, 6.12.2023 Vím jak jste hnojil, psal jste to zde.
Jste umanutý blázen, na vaše nnesmysly by si každý měl dár pozor. |
 |
Najchutnejšia odroda zemiakov - vraný typ A, 6.12.2023 Vím co tady dlouhodobě píšete o bramborách. Jste umanutý blázen, kteý zde píše naprosté nesmysly.
Budu také o tom pravidelně referovat.
|
 |
Najchutnejšia odroda zemiakov - vraný typ A, 5.12.2023 Hnojení draslíkem chuť zlepšuje. Vy jste nikdy nehnojil draslíkem v rámci doporučných hodnot a vytvořil jste si ničím nepodloženou nesmyslnou teorii. |
 |
|
 |
Najchutnejšia odroda zemiakov - vraný typ A, 5.12.2023 Vadí mi, že tu tvdíte, že jste něco v praxi ověřil, přitom jste nikdy žádné pokud možno objektivní srovnávací pěstování neprováděl. Jsou to jen vaše nesmyslné teorie, kterých se umanutě držíte. Nehledě na to, že doporučené hnojení od šlechtitelské... celý příspěvek > |
 |
Najchutnejšia odroda zemiakov - vraný typ A, 5.12.2023 Tady na stránkách firmy Europlant je popis odrudy Bernina včetně doporučeného hnojení, Potassium (K2O) - 350-270 kg/ha
https://www.europlant.biz/en/list-of-varieties/bernina/ |
 |
Najchutnejšia odroda zemiakov - vraný typ A, 5.12.2023 Co jste ověřil v praxi? Vůbec nic.
Jednou jste měl brambory moučnaté a přičítáte to zcela nesmyslně mírnému přihnojení draslíkem. Profesionální pěstitelé i šlechtitelé nových odrůd hnojení draslíkem doporučují. Ale jen vy umanutě trváte na svých... celý příspěvek > |
 |
Najchutnejšia odroda zemiakov - vraný typ A, 5.12.2023 Jakou dávku síranu draselného chcete dát? Dejte plnou dávku, pan Milan HP tu umanutě a opakovaně píše - ohledně hnojení brambor draslíkem - nesmysly. |
 |
Spartan, 3.12.2023 Zahradnictví Spomyšl má jabloň Spartan v nabidce.
https://www.zahradnictvi-spomysl.cz/jablon-spartan/
Určitě bych přihnojil, případně udělal probírku, i když tam těch plodů až zas tak moc nemáte. |
 |