Příspěvky uživatele - 199.133

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Okurka- skleník- choroba, 17.6.2024
Jak často a jakým hnojivem přihnojujete?
Mně se to nezdá příliš napadené, resp. nezdá se mi, že se jedná o napadení sviluškou /ten napadený list sviluškou vypadá trochu jinak/. Tady je foto listu /hodně/ napadeného... celý příspěvek >
Provádět postřik obden je naprostý nesmysl. Listy také nejsou zcela nefunkční, to je další nesmysl. Vertimec + smačedlo a pečlivě postříkat, účinnost postříku minimálně 2 týdny, pak zopakovat.
Okurka- skleník- choroba, 16.6.2024
Pozdě není, účinný bude přípravek Vertimec. 
Hadovka F1 roubovaná VERDON, 8.6.2024
Byla to roubovaná okurka? Pěstuji jen roubované okurky. Dříve jsem měl i nějaké neroubované, některé taky neměly výhony. Asi rostlina neměla dost síly nebo výživy. U roubovaných mi výhony rostou, musím je pravidelně zaštipovat /zastřihávám nůžkami/.
Hadovka F1 roubovaná VERDON, 7.6.2024
Jinými slovy - kolik těch plodů na té okurce máte? Pokud velké množství, tak bude asi trvat dlouho než se začnou zvětšovat.
Hadovka F1 roubovaná VERDON, 7.6.2024
Může záležet na způsobu pěstování.  U okurky odrůdy Vista se uvádí Doporučený řez: 1) do 3 - 4 nodu odstranit boční letorosty 2) od 4 - 5 nodu zaštipovat boční letorosty už za 1. listem 3) odstraňovat odplozené boční... celý příspěvek >
Plíseň bramborová 2024, 4.6.2024
No pěkné... u mne... "Varování, dosažení kritického čísla se blíží (hodnota 550)". Ale to v podstatě vím i bez bramborářů z HB, jsem kousek od nich.
Plíseň bramborová 2024, 4.6.2024
Máte už zapojený porost?  Já ještě ne - Vysočina, cca 600 m.n.m..
Okurky ve skleníku, 1.6.2024
Pravděpodobně nikoliv.
Onemocnění cukety, 30.5.2024
To není žádná choroba, takhle listy cukety vypadají normálně.
Záhony po zelenině ležící ladem, 28.5.2024
Zakrývám během vegetačního období... na několik měsíců... černou netkanou textilií. Tkaná textilie vydrží víc, tak by to mělo přes zimu fungovat. Nebo v čem by měl být problém?
Ochranná lhůta, 27.5.2024
Aplikace neni na plodiny, tak není žádná OL. Je to prostě jed na mravence, samozřejmě i do záhonu, nevím proč nad tím "špekulujete". Někomu to vadí, někomu to nevadí.
Ochranná lhůta, 27.5.2024
V místě, kde je více mravenců /zřejmě hnízdo/ dávam na zem staré víčko Omnia a do něj přásek proti mranencům /Substral/ + cukr.  Je možné požít více víček... ten prášek je pak v nich jako návnada, nevniká do půdy ve větším množství.
Prosba o pomoc - něco mi škodí na hrušni :-(, 24.5.2024
A kde se to píše, že na podzim končí prodej? Podle informací na webových stránkách Syngenta, prodej a použití přípravku Vertimec s původní etiketou nejsou možné od 24. května 2023. Nově jsou povoleny jen aplikace ve sklenících a nově je omezen i... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika