|
Tresen s podnozi Ptacice/colt, 31.7.2023 Dekuji vsem za rady. Neslo mi pripojit odpoved vubec. 😞 |
 |
Poradite nekdo, co je to za svestku?, 31.7.2023 Dozravaji ted. Pan mi je shodil zatresenim stromu. jeste pulka stromu byla tvrda. Takze dozravaji plus minus odted. |
 |
|
 |
Poradite nekdo, co je to za svestku?, 31.7.2023 Radotin. Praha-zapad |
 |
Poradite nekdo, co je to za svestku?, 23.7.2023 Dekuju. Je opravdu vyborna |
 |
Poradite nekdo, co je to za svestku?, 22.7.2023  Velke |
 |
Poradite nekdo, co je to za svestku?, 22.7.2023  Delka |
 |
Poradite nekdo, co je to za svestku?, 22.7.2023  Dalsi foto |
 |
Poradite nekdo, co je to za svestku?, 22.7.2023  Velke a uzasne chutove |
 |
Poradite nekdo, co je to za svestku?, 22.7.2023  Poradil byste mi někdo prosím co je to za švestku? Dozrávají teď. Jsou nádherně měkké. Pecka uvnitř často bývá zlomená. Jdou nádherně od slupky. Tyto jsou pěstovaný bez chemie ale nevíme co je to za druh. Nebo mi to spíš nechtějí říct... celý příspěvek > |
 |
Tresen s podnozi Ptacice/colt, 20.4.2023 Moc krásný stromek. Musím se s tím svým poprat. Bylo by mi strašně lito o něj přijít a začínat znovu. 😞 |
 |
|
 |
Tresen s podnozi Ptacice/colt, 19.4.2023 Naopak jsem ráda, že jsem u nich ten stromek vůbec sehnala. Nikdo jiný ho neměl. A chtěla jsem přímo tuto odrůdu. Ty třešně jsou prostě vynikající. |
 |
Tresen s podnozi Ptacice/colt, 19.4.2023 Tak nádherný stromek na gisele 😯😯😯 já měla pěkně ošklivou giselu 🍒.
Zahradu budeme předělávat. 2 roky jsem nemohla nic dělat (mimčo)a teď jsem si našla na Pinterest inspiraci. Tak mám chuť předělávat.
Mám ještě... celý příspěvek > |
 |
Tresen s podnozi Ptacice/colt, 19.4.2023  Vpravo je Stella nestříhaná přes 25 let. Ano je velká ale pořád to není smrk v lese.
Kupovaná zahradnictví u Bubovic. Vlevo je ten můj stromek. Šestiletý. Vždycky jsem ho stříhala prostě o 0 1/3. Každý rok. Až letos nic. |
 |
Tresen s podnozi Ptacice/colt, 19.4.2023 Stromek byl kupovaný na Spomyšl. A měl cedulku colt. Ja tomu věřila. Ale známe, jak to po netu chodí. zakazník chce colt? Ok🤣🤣
Bohužel nešel sehnat u nás u Prahy ve školkách/zahradnictví. Nikdo ho neměl jinak bych šla do školky pro... celý příspěvek > |
 |
Tresen s podnozi Ptacice/colt, 19.4.2023 Ano, chci ho udržet v rozumné míře. Aby za pět let nebyl 10m a za 20let 15m🤣🤣🤣 apd. Proto píšu snad v čas. Abych se vyvarovala chybám. V čas zasáhla. Protože když ho nechám tak jak je, budu moct z třetího patra trhat třešně... celý příspěvek > |
 |