|
Příspěvky uživatele - 216.53
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2023, 12.7.2023 Děkuji za odpověď, pane Milane, souhlasím s tím, co jste napsal - problém bude v teplotě půdy, teď už to také tak vidím. |  | Rajčata 2023, 8.7.2023 Děkuji za odpovědi. |  |
|  | Rajčata 2023, 7.7.2023 Děkuji za odpověď a potvrzení, že je to nedostatek vápníku. Chápu, že to souvisí i s jinými okolnostmi a někdy možná ani kupa vápence nepomůže, protože ho rostlina prostě nedokáže přijmout - právě například při nedostatku vody. Děkuji za názor,... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 7.7.2023  Dobrý den. Prosím o radu, co způsobilo poškození plodů rajčat. Je to odrůda Harzfeuer, zasadil jsem vždy dvě sazenice do 40 litrového bílého kbelíku. Jsou venku, u stěny domu, tři ze čtyř kbelíků jsou pod stříškou. Kupovaný substrát. Přihnojoval jsem... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 29.6.2023 Dobrý den, Coragen se dá objednal na Allegro.cz, 50 ml za 573 Kč. Poštovné je 99Kč, nebo kdo si aktivuje SMART, tak má dopravu zdarma. |  | Rajčata 2021, 5.5.2021  Dobrý den, prosím o radu, zda je tohle nějaká nemoc? Mám sadbu rajčat (Harzfeuer) na pěti oknech, jako první se tyto fleky na listech objevily na okně, kam nejvíc svítilo slunce a také v době, kdy po cca týdnu, kdy bylo zataženo, přišly slunečné dny.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|