Příspěvky uživatele - 216.53

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2023, 12.7.2023
Děkuji za odpověď, pane Milane, souhlasím s tím, co jste napsal - problém bude v teplotě půdy, teď už to také tak vidím.
Rajčata 2023, 8.7.2023
Děkuji za odpovědi.
Rajčata 2023, 7.7.2023
Děkuji za odpověď a potvrzení, že je to nedostatek vápníku. Chápu, že to souvisí i s jinými okolnostmi a někdy možná ani kupa vápence nepomůže, protože ho rostlina prostě nedokáže přijmout - právě například při nedostatku vody. Děkuji za názor,... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 7.7.2023 Obsahuje fotku
Dobrý den. Prosím o radu, co způsobilo poškození plodů rajčat. Je to odrůda Harzfeuer, zasadil jsem vždy dvě sazenice do 40 litrového bílého kbelíku. Jsou venku, u stěny domu, tři ze čtyř kbelíků jsou pod stříškou. Kupovaný substrát. Přihnojoval jsem... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 29.6.2023
Dobrý den, Coragen se dá objednal na Allegro.cz, 50 ml za 573 Kč. Poštovné je 99Kč, nebo kdo si aktivuje SMART, tak má dopravu zdarma.
Rajčata 2021, 5.5.2021 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím o radu, zda je tohle nějaká nemoc? Mám sadbu rajčat (Harzfeuer) na pěti oknech, jako první se tyto fleky na listech objevily na okně, kam nejvíc svítilo slunce a také v době, kdy po cca týdnu, kdy bylo zataženo, přišly slunečné dny.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika