|
Příspěvky uživatele - 248.192
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neznámý živočich, 26.8.2020  Lišaj vrbkový? Lída |  | Aká odroda do infikovanej pôdy, 26.8.2020 Nejde o šarku, ale švestka po švestce se dávat nemá z důvodů púdní únavy. Když jsem dávala nektarinku po broskvi (ze stejných důvodů jako vy), udělala jsem pro nový strom jámu 1 x 1 x 0,8m, kde jsem vyměnila zem (dala jsem tam běžnou ze záhonu).... celý příspěvek > |  |
|  | Radikální řez broskvoně, 19.8.2020 Určitě bych zjara zasadila na jiné místo novou, tahle už odchází - viz kůra a dřevo větví, poškození dole na kmeni. Zatím můžete nechat tuhle dožít. Broskvoň po broskvoni se stejně sázet nemá, to byste pak musela měnit zeminu v dost velké... celý příspěvek > |  | Skupina keřů, 16.8.2020  Ještš jedno foto - L. |  | Skupina keřů, 16.8.2020  Udatna po odkvětu vypadá stejně jako v době květu, jen ty květy si odmyslete. Vrchní část stonku s květem totiž zhnědne a zaschne, a jelikož to není nijak pěkné, tak se většinou zhnědlá část ustřihne. Jinak udatna vyžaduje polostín (moje roste pod... celý příspěvek > |  | Liliovník Tulipánokvětý - usychání, 14.8.2020 Pokud mu dělal problém vítr, tak kmínek vyvažte osmičkovým úvazkem k nějakému kůlu, ale větvičky mu nechte volné, jak má takhle růst ... Lída |  | Uschlá třešeň, 12.8.2020 Také pravidelně zalévám (u nás je vespod písek). Jinak při záplavách (dlouho stojící voda) kořeny nemají vzduch, nemohou dýchat... Lída |  | Uschlá třešeň, 11.8.2020 Pokud ta jáma byla velikosti i hloubky toho kruhu kolem, tak by měla být dostatečná. Zem do jámy to chce kvalitní kompostovou smíchanou napůl s původní zeminou. Stromku to chce před sázením zakrátit konce kořenů do živé části (bílý vnitřek) a na 24... celý příspěvek > |  | Indiánská borůvka - Muchovník jako strom, 10.8.2020  Lamarckův jako vícekmenný strom mám na zahradě, o úrodu se vždy podělím s ptactvem. Muchovník jako vícekmenný strom mne kdysi upoutal na fotkách z netu, proto ho mám pěstovaný tímto způsobem. Dnes už je to "pořádný kousek" se silnými větvemi,... celý příspěvek > |  | Uschlá třešeň, 10.8.2020 Záleží na mnoha věcech, možná by napovědělo foto. Velikost výsadbové jámy, zemina v ní, zda byly zastřižené kořeny při výsadbě, povýsadbový řez, správná zálivka (dostatečná méně často, ne časté "cvrndání". Je otázka i to hnojení močovinou - většinou... celý příspěvek > |  |
|  | Neznámé vajíčka nerbo trus, 8.8.2020 Podle mne to žádná žoužel není, tipuji to na odrolené částečky odumřelé kůže (zvláště, pokud spíte bez nočního oděvu, který je jinak částečně zachytí). Lída |  | Zlomené konce jablone, 5.8.2020 Nějaký pták? Podle netu by to mohl dělat dlask nebo kalous ušatý, možná i nějaký jiný. Lída |  | Okurky, teď zasadit?, 1.8.2020 Kamarádka je dávala před dvěma dny. Určitě vyrostou... Lída |  |
 |
|
|
|