Příspěvky uživatele - 248.220

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Otvory v trávníku a světle šedý trus, 11.2.2025
To by mne zajímalo, co to je. Ale pták, když se vyprazdňuje, udělá ´bílý flek a teprve uprostřed je ten exkrement...           Lída
A jak jsou velké ty otvory? Na takovýhle trus by to zvíře muselo být dost velké.    Lída 
Doporučují tam hlístice, přípravek CAPSANEM Steinernema carpocapsal    Lída 
KUKY, vypadá to na ně. Na těch stránkách nějaké dva prostředky píší,  ale blíž jsem to nezkoumala. Ti "škůdci " jsou až za chorobami, ke konci. Ještě píšou, že ke škodám na trávníku pak navíc přispívají ptáci, jak je sbírají. Snad nesezobou i... celý příspěvek >
Ps -viz www.chorobytravniku.cz      Lída 
Také jsem na to koukala, svlečky mohou být až 4cm dlouhé, bělavé až světle šedé.   Lída 
Kdo by mohl doporučit herní platformu pro rekreaci, nutně ji potřebuji, 10.2.2025
S tím naprosto souhlasím, také mi to zakrytí vadí - je moc často.           Lída
Otvory v trávníku a světle šedý trus, 10.2.2025
Mně to připadá spíš jako nějaké svlečky, než trus. Ale myš to určitě není, akorát jste si Ratimorem zaneřádil zahradu...           Lída
Zanedbaná vinná réva, 10.2.2025
Když je nahoře taková změť výhonů, tak bych asi nejdřív pokrátila všechny loňské (světlé) na 2-3 očka. Tím by se to stalo přehlednější. Pak by bylo vidět, který ze starších je tam případně navíc a půjde pryč také. A kdyby někde bylo moc volné místo,... celý příspěvek >
Jabloň Rajka- jak stříhat dlouhé větve, 9.2.2025 Obsahuje fotku
Neroste -tohle je sice neúplná fotka, ale růst je vidět. Záleží na podnoži (moje je na M7), řezu a na úhlu větví.                                      ... celý příspěvek >
Zanedbaná vinná réva, 9.2.2025
Vlákno jsem teď nečetla, ale u té révy se určitě musí ta spleť nahoře probrat. A chtělo by to mezi ty kůly/tyče natáhnout vodorovně tak dva dráty, ať k tomu můžete přichytit výhony, co vyrostou. Nevím, jak ji chcete pěstovat - je vícero způsobů.... celý příspěvek >
Tlustice. Plíseň? Opadávání listů, 31.1.2025
Asi jste vložila jinou fotku... Pokud tlustici opadávají listy tak, jak píšete, je zřejmě přelitá. Ona chce vody opravdu jen minimálně. Pokud by měla uhnilé kořeny, můžete si zkusit nechat zakořenit kousek větvičky nebo jednotlivý ulomený list... celý příspěvek >
Minimální prostor pro kořenový systém předpěstovaných sazenic, 20.1.2025
Používám o chlup vyšší kelímky od zakys.smetany (180ml),většinou tak 1-2× přihodím pár granulek Cereritu.    Lída 
Palma v bytě a její osud?, 19.1.2025
Pokud to je ta Chamaedorea (listy by odpovidaly), tak by způsob množení popsaný KUKYM měl podle netu (garten -množení palem) fungovat. Ale vlastní zkušenost s tím nemám.  Lída 
Zavlažovací sprcha s větším průtokem, 17.1.2025 Obsahuje fotku
on se dá dát ventil na hadici ke koncovce, nemusí se nikam běhat...  Lída
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika