|
Čačanská lepotica, 4.8.2024 Prosím dá se z čačanské lepotice uvařit dobrá povidla? |
 |
Kiwi argusta, 31.5.2024 Dnes mi přišla zásilka kiwi Actinidia arguta-Geneva a je krásně narostlá prosím mám ji nějak upravit nebo ostříhat aby mohla lépe zakořenit nebo ji nechat růst |
 |
|
 |
Kiwi Weiky, 20.5.2024 Prosím které kiwi použít jako opylovače pro Kiwi WEIKY... |
 |
Husokačeny, 15.6.2023 Čím a jak dlouho krmit husokačeny a na co si dát pozor.Dík |
 |
Červené listy na konci větví, 13.5.2023  A co tato meruňka? Také v pořádku? Foto aktuální. |
 |
Červené listy na konci větví, 11.5.2023  Dobrý den, nevíte co způsobuje červenání listů na konci větviček? Děkuji. |
 |
Červené listy na konci větví, 11.5.2023  Dobrý den, co prosím způsobuje červenání listů u slivoně? Dekuji |
 |
Červenožluté listy, 11.5.2023  Dobrý den, nevíte co může způsobovat toto zbarvení listů? Děkuji |
 |
Roubovíní švestek, 22.4.2023 Prosím kdy roubovat švestky?Letos už je asi pozdě. |
 |
Jarní česnek, 29.1.2023 Prosím o nějakou relevantní odpověď.V obchodě jsem na žádný jarní česnek nenarazil. |
 |
|
 |
Jarní česnek, 28.1.2023 Jaké druhy jarního česneku jsou u nás k sehnání a kde? |
 |
Mandelinka, 6.6.2022 Prosím jak na mandelinku... |
 |
Odruda Sofinka, 30.3.2022 Dobrý den, Jsem ze Znojemska a koupil jsem tuto meruňku u Fi.Venuta Kadov okr.Znojmo.Jelikož neměli Velkopavlovickou tak mě nabídli tuto odrudu že je podobná Velkopavlovická.Doufám že se zadaří. |
 |
Odruda Sofinka, 27.3.2022 Prosím o radu co je odruda Sofhinka, nikde nemůžu sehnat informace. |
 |
Jak nabudit samice na připuštění?, 20.2.2022 Prosím jak pomoci samicím aby se nechali připustit, nejsou tlusté a jsou po prvních králícich které roztahali?Jedná se BU.Děkuji |
 |