|
Příspěvky uživatele - 230.65
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odumírá kůra na jabloni, 24.7.2023 Pravda, že se to asi razantně zhoršilo během posledních pár týdnů veder a sucha. Díky za rady, pokusím se dělat, co se dá. |  | Odumírá kůra na jabloni, 24.7.2023  Dobrý den, prosím o radu, co mohu dělat (jestli vůbec něco lze dělat) s tím, co mi děje na kůře jabloně. Na podzím jsem to zamazal balzámem, proto je to zabarveno do šeda. |  |
|  | Automatický naviják hadice, 13.6.2023 Kdyby náhodou někdo řešil podobný problém, doplním aktuální svou zkušenost. Měl jsem možnost vyzkoušet si asi 2 měsíce používaný Parkside a úplně nový Karcher. Karcher vypadá dost dobře, krásně vše funguje. Zato ten Lidl fakt nechci. Sice vypadá... celý příspěvek > |  | Automatický naviják hadice, 7.6.2023 Dobrý den všem, uvažuji o koupi automatického navijáku hadice. Nechci nějaký neznačkový Parkside a podobné značky. Zaujal mě například Karcher, snad i Gardena. Chtěl bych se zeptat, jestli má někdo s podobným pomocníkem do zahrady zkušenosti nebo... celý příspěvek > |  | Ruční postřikovač, 12.5.2023 Jsem rád, že jsem nedal na radu se Sanytolem nebo nepropadnul panice, že neumím seřídit trysku na postřikovači za 140 korun :-) |  | Ruční postřikovač, 11.5.2023 Tak mi Solo 402 přišel, musím s čistým svědomím říct, že je to úplně o něčem jiném, než ty postřikovače na stovku či dvě. Díky za tip těm, kteří mi ho dali. |  | Ruční postřikovač, 10.5.2023 Díky za zkušenosti. SOLO 402 už mám objednaný, věřím, že bude OK. |  | Ruční postřikovač, 10.5.2023 Seřídit trysku? Aha, díky za radu |  | Pachový odpuzovač, 9.5.2023 To jste mě nepotěšil... |  | Ruční postřikovač, 9.5.2023 Mám objednáno, jsem na něj zvědavý |  |
|  | Pachový odpuzovač, 9.5.2023 Dobrý den,
rád bych uskutečnil nějakou ochranu proti zvěři, pravděpodobně srnkám. Mám na chatě u lesa několik mladších ovocných stromků a keřů a spodní větvičky mi vždycky z jara něco okousá. Jednou jsem zahlídnul, jak se mi po zahradě potuluje... celý příspěvek > |  | Ruční postřikovač, 9.5.2023 Přesně po tomto jsem se díval, tváří se jako profi a cena je přijatelná. Recenze taky většinou pozitivní. Díky za tip. |  | Ruční postřikovač, 9.5.2023 Pravda je, že tyhle rozprašovače rozprašují perfektně. ale já bych raději něco s tlakováním :-) |  | Ruční postřikovač, 5.5.2023 Dobrý den všem. Chci koupit ruční postřikovat max 2l. Už mám dva a s žádným nejsem spokojen, ani u jednoho nejde nastavit tryska tak, aby to pěkně rozprašovalo či mlžilo. Buď to prská velké kapky nebo to dělá takový kužel, kde rozprašuje po obvodu a... celý příspěvek > |  | Africká fialka coby albín, 21.7.2022  Dobrý den vše,
omlouvám se za dotaz, který se týká pokojovky, takže mimo téma, ale třeba někdo bude vědět. Máme v práci namnožené africké fialky a několik rostlinek má téměř bílé listy - viz foto. Měl by někdo tip, co může rostlinkám chybět nebo... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|