Příspěvky uživatele - 208.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nevzešel česnek, 6.3.2025
No, já ve snaze opět vypěstovat slušný česnek (což loni opravdu nevyšlo) jsem ho dával až 4.12. Takže jsem přímo cílil na to, aby vylezl co nejpozději. Nějaké stroužky mi zbyly, tak jsem je vysadil do kontejneru a nechal na balkóně (150 mnm). Ten už... celý příspěvek >
Nevzešel česnek, 5.3.2025
Totéž u mne - ani ťuk. 570 mnm. Naposledy, když mi vylezl hodně pozdě (2021), byl nejlepší, co jsem kdy měl. Takže naopak z toho, že ještě neleze - žádný div, donedávna totálně zmrzlá půda - čerpám naději, že bude lepší než ty roky, co vylezl díky... celý příspěvek >
Předpěstování košťálovin, 4.3.2025
Já svítím těch 12 hodin i víc stále. V koupelně je to jasné, tam není denní světlo, ale i rajčatům na oknech. Teď už, když je jasno, můžu to na západním okně tak na 2 - 3 hodinky odpoledne vypnout, ale v únoru tady bylo téměř pořád zataženo a mlhy,... celý příspěvek >
Předpěstování košťálovin, 3.3.2025
To je moje zkušenost také: papriky pod světlem nerostou do výšky, ale do šířky. Tu vejšku pak nabývají, když už jsou bez přisvícení na okně. Ale sundat kryt ze žárovky mne nikdy nenapadlo. Podle mne to má i další výhodu: LEDky se líp chladí,... celý příspěvek >
Předpěstování košťálovin, 3.3.2025
Miloši, to není "vytahování se". Já tomu říkám "sdílení radosti ze zdárného růstu s ostatními". Však se říká, že sdílená radost, dvojitá radost, ne? A je tutovka, že máš co sdílet. Při pohledu na Tvé sazenice mi srdce radostně poskočilo. Fakt.... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 1.3.2025
Tak i já mám už dnes vysetu první várku. Cca 100 semínek 15 odrůd. Rezerva 30%, některá semínka byla již dost prošlá. Není to jenom pro mou zahradu. Postup jsem zvolil následující: namořil jsem je (ne ale úplně všechny pro srovnání) ve 3%, ale... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 28.2.2025
Díky, že jsi to formuloval tak slušně. Milan
Rajčata 2025, 27.2.2025
Vladimíre, řeknu Ti upřímně, co si myslím. Tím vyhozením na balkón na pár hodin je moc nezpomalíš. Přisviť jim, zdroj máš. A přesaď je do větších nádobek. Pod dostatečným světlem se soustředí na tvorbu kořenů. Ale ty dwarfy vepředu vypadají moc... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 27.2.2025
Dík, ale už není k čemu: ta rajčata na snímcích už jsou dávno sežrána. Zbyly jen vzpomínky a ty fotky. Ale nebyla vůbec špatná. I manželka je chválila, tak doufám, že to bude mít pozitivní vliv na její toleranci. Papriky z koupelny (ty do zahrady)... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 26.2.2025
Tak je po nich. Dnes jsem slupnul poslední rajčatový salát z rajčat ročníku 2024. Rajčata ročníku 2025 ale už jsem sklidil a sklízím. Kruh je uzavřený. V příští sezóně zkusím totéž s paprikami. Milan HP
Papriky 2025, 25.2.2025 Obsahuje fotku
Dnes "přepikýrované" papriky Amy, Slávy a Slovanius, vyseté 2.2. V tomto stadiu se okamžitě ujímají a začínají růst. Stále ale pod světlem LED. Dal jsem je po dvou z nedostatku místa, nikoliv z přesvědčení. Milan HP
Rajčata 2025, 25.2.2025
Díky. A taky je to i podstatnější sklizeň, co do počtu. Možná je to tím, že jsem je hned nevyhodil na okno, ale nechal v teplé koupelně, dokud se vešly. Na počet mám míň sazenic než loni, takže mají i větší prostor. A v pokoji jsem už nebyl spokojen... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 25.2.2025
Druhá sklizeň. 4 Start, 2 Bejbina. 106 g. Milan HP
Rajčata 2025, 24.2.2025
Řekl bych, že jsou dobře načasované. Tedy pokud si s námi Matka Příroda zase nezahraje na schovávanou. Předpověď není špatná. Uvidíme. Já taky budu napjatě číhat na moment, kdy budu moct aspoň něco dát na balkón. Prostor se značně zahušťuje. A hlavní... celý příspěvek >
Papriky 2025, 23.2.2025
Díky. LED světlo dělá divy. Milan
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika