Příspěvky uživatele - 248.75

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Klejotok třešně, 15.4.2023
Foto by nebylo?
Dřezovec trojtrnný Sunburst, 14.4.2023
V popisu u něj píší, že je téměř beztrnný a zjara má ostře zlaté zbarvení listů.   Kdyžtak to bude aspoň pěkný strom, nemusí být všechno k jídlu .      Lída
Staré odrůdy jaké jsou a kde sehnat rouby nebo stromky?, 13.4.2023
Ještě ze starých odrůd je také chuťově vynikající Gascoyneho šarlatové, má stejně jako Matčino a Jonathan nezaměnitelnou chuť.   Tu Rajku jste asi nechal moc dlouho na stromě, nebo vám ji naďobaly vosy. Mám ji na zahradě také,... celý příspěvek >
Šlechtění kaktusů, 13.4.2023
Šlechtit? To myslíte vypěstovat ze zeleného takový ten bez chlorofylu, co prodávají roubované? Nebo myslíte nějak křížit? Většinou při pěstování doma jsou problémy i s tím, aby kaktusy rostly tak, jak růst mají. Že by šly v domácích podmínkách... celý příspěvek >
Mohu již přenést do skleníku?, 9.4.2023
Malá poznámka k celeru - pokud mu bude chladno, tak neutvoří bulvy, ale vykvete (loni se to stalo sousedovi, co spěchal s výsadbou).           Lída
Gisela 6, 9.4.2023
Třešně na Gisele 6 má v nabídce fruto.cz (Ostrava), ale ne ty požadované.    Lída
Zahradnicví s velkým výběrem, 8.4.2023
Ještě dotaz: moc zkušeností nemáte, že? Takže: polokmeny se shání dost obtížně, prodejci spíše prodávají nízké tvary. K výsadbě je lepší podzim (kromě broskvoní, příp.meruněk). Lépe se ujímají menší (mladší) stromky. Pokud je stromek v... celý příspěvek >
Zahradnicví s velkým výběrem, 8.4.2023
Vzrostlejší polokmen v kontejneru? To aby ten kontejner měl tak min.100 litrů... To si neumím vůbec představit.           Lída
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 6.4.2023
Pro PetraK - Největší přehled odrůd najdete, když si do vyhledávače zadáte "vysloužil databáze ovoce", pokud by tam jmenované nebyly, tak opravdu pouze hledat porůznu po netu. Jak dávat nové příspěvky je popsáno na úvodní stránce - nápověda úplně... celý příspěvek >
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 6.4.2023
Nezlobte se na mne, ale myslím si, že ani stáří neopravňuje člověka k tomu, aby jiné nemístně napadal. To tady na fóru není zvykem.           Lída
Kde pořídit písek do směsi se substrátem, 4.4.2023
Pokud chcete nějaký extra bez prachu, tak Hornbach, OBI, Baumax a pod. Nebo nabrat v nějakém výkopu a propláchnout .           Lída
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 4.4.2023
Koukala jsem teď, že Solo má i teleskopické mosazné, nebyla by lepší? Sama mám mosaznou u Primy 5, funguje léta. Ale ten karbon bude lehčí...           Lída
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika