Příspěvky uživatele - 124.85

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mráz ve vegetačním období, 8.4.2023
Tak jsem to přivolal nebo mě nékdo vyslyšel, do rána bílo  ...
Mráz ve vegetačním období, 7.4.2023
Co bych za sníh dal, neuškodí a květy před mrazem ochrání...
Mráz ve vegetačním období, 6.4.2023
Zdravím, tak jsem se podíval do svých poznámek a porovnal loňský konec března + začátek dubna s letoškem, loni bylo koncem března teplo okolo 20 st. od 22.3 do 29.3 ale chladnější noci a letos teplo jen od 21. do 24.3. + teplejší noci. A loňský... celý příspěvek >
Mráz ve vegetačním období, 5.4.2023
Zdravím, napadla mě stejná otázka jako hosta 81.144, mně po postřiku fungicidem žádné květní plátky nerezavějí, pouze po mrazu nebo odkvétání. Ten váš Molotov koktejl musel mít pěkné grády... Zdravím
Žlté čerešne - Belice, 14.5.2019
Dobrý den, to se mi ani nechce věřit že už máte letos třešně. Loni mně začaly zrát první (Rychlice německá) 15.května díky tomu že teploty byly od 8.dubna nad 20 st. a po 15.4. nad 25st. Letos vidím první třešně až na začátek... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika