|
Příspěvky uživatele - 218.167
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2023, 31.3.2023 Ano, opět další mistr světa v chytání za slovo, podobně jak Fík ve skoku pro něco. Hrdinové pěstují rajčata od ledna venku a ti kdo to nedokážou jsou pro ně hlupáci. |  | Rajčata 2023, 31.3.2023 Už nechte toho poučování coby jak kdo měl, už jste s tím trapnej. Spíš napište, kde to (je -li vůbec něco) pěstujete, protože já kdybych dal rajčata začátkem května ven, jsou zaručeně během pár dnů na prach. |  |
|  | Rajčata 2023, 31.3.2023 Jednak je mimo téma, druhak mi připadne hloupý. Zahrádkařením se hodně zabývá, starší generace a je to tak, že vyrostla za jiného režimu, ono to jinak jaksi nejde. Mladí mají jiné zájmy, děti, moře a pdobně. Až bude nová starší generace, vyrostlá za... celý příspěvek > |  | Mráz ve vegetačním období, 31.3.2023 Je to naopak, réva v 550 mnm roste a plodí, samozřejmě odolné ranné odrůdy a na chráněném stanovišti třeba u zdi. Třeba Somersest Seedless pravidelně přináší vysokou úrodu a hrozny jsou sladké. Naopak meruňky jsem zcela vyřadil, zmrzaly pravidelně. I... celý příspěvek > |  | Mráz ve vegetačním období, 30.3.2023 Ale houby, málo. Zdroje jsou, jak říkal jistý již v propadlišti dějin ministerský předseda. Akorát ty dnešní zprávaři a pechfógli to hodnotí jaksi z příliš krátkého odstupu. A rosničkáři jim přizvukují svými bulvárně laděnými předpověďmi. Psal už... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 29.3.2023 Máte recht! |  | Drobné zahradní nářadí, 29.3.2023 Pro povrchovou odolnost se používá nitridování. Sice je mi divný, že by někdo nitridoval rýč, ale není to vyloučené. Nerezových ocelí je více druhů, jsou i magnetické, záleží to na poměru legur. |  | Zkušenosti se zeleným a růžovým rybízem, 10.9.2022 Podle mně rybízy obecně nejsou moc stolní ovoce.Hodí se dokonale na marmelády a šťávy, na pečené čaje, na ovocné koláče kde se kyselost trochu srazí třeba tvarohem, nebo na muffiny. K přímé spotřebě se hodí snad jen černý pár bobulí semtam. Jestli... celý příspěvek > |  | Proč na mé zahradě nečervenají rajčata a nekvetou fazole?, 9.9.2022 MHP. Máte recht. PP. |  | Automatické zavlažování, 4.10.2013 Ve většině zdejších příspěvků se píše pouze o regulaci dešťovým sensorem. Ten však závlahu pouze vypne nebo ponechá běžet. Na trhu jsou však už i cenově dostupné systémy pro zahrady, které řídí zavlažování jen a pouze dle naměřených hodnot počasí na... celý příspěvek > |  |
|  | Závlaha svépomocí, 4.10.2013 No já si teda myslím, že Toro je naprostý šmejd a mnohem lepší je RainBird. Rain Bird mám, známý má Toro a je to nesrovnatelné. Můj trávník je v nejteplepších letních dnech krásně rovnoměrně zelený, jeho místy taky ok, ale místy úplně vyschlý,... celý příspěvek > |  | Pachira aquatica, 11.2.2013 Dejte ji do koupelny do vlhka! |  |
 |
|
|
|