Příspěvky uživatele - 99.20

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkvétání meruněk 2021, 7.4.2021
V Polabí byla slušná inverze během února a března a vše se o to opozdilo. Stačí kouknout do Prahy, která byla většinou bez ní, tam už kvete spousta stromu a tady nic. PSM
Škodca na kmeni jablone, 31.3.2021
To, že se stromu nedaří může být jen stresem. Z 10 jabloní mi napadli jedinou, která byla nejvíce zasažena suchém 2018. Poškození byla kombinace ploch a chodeb i bez propojení. Po nalezení pilin pod stromem, bylo téměř neviditelné a většina se... celý příspěvek >
Škodca na kmeni jablone, 30.3.2021
Je to drtník. Předpokládám na jabloní. Důvod je jasný stromu se nedaří a tak láká tohoto škůdce. Doporučuji likvidaci, pokud je strom opravdu viditelně špatný. Jinak co nejlepší péči a lapač s kalvádosem jako návnada. PSM
Jak se postarat o nový černý rybíz, 29.3.2021
Titania opravdu ctí své jméno a za 2 roky bude i z tohoto pěkný keřík. Příští rok i ochutnáte. Jinak z vlastní zkušenosti ty 2 roky stojí, alespoň v našem místním zahradnictví 100,- navíc proti internetu.
Postupné zrání ovocných stromů, 22.3.2021
Upravil bych to takto: Rubín, bych zaměnil za Rubinolu. Granny Smith bych zvážil, je tu i k němu diskuze. Dicolor mi propadávala, doporučil bych spíše Lucasovu. Meruňky odrůdy jsou zvoleny dobře, všechny jsou chuťově výborné, ale poslední... celý příspěvek >
Postupné zrání ovocných stromů, 21.3.2021
Určitě je nutné doplnit nadmořskou výšku, orientaci pozemku a co je v okolí. PSM
Asijská hrušeň - opylování, 19.3.2021
Mám podobnou zkušenost s odrůdou TsuLi. Každoročně dobrá úroda, kolem ní je několik běžných hrušní. V roce 2019 jsem zasadil i Hayatamu, ale ta minulý rok, kvůli pomrznutí květu, nic neměla. Jinak TsuLi je také s méně výraznou chutí, ale to... celý příspěvek >
Totální, 15.3.2021
Já bych klidně zkusil namíchat americkou verzi Roundupu jmenem Phydura, bohužel se nesmí dovážet, ale je to jen ocet s hřebíčkovým olejem. Což vypadá na zajímavou kombinaci. Upozorňuji však, že jsem nezkoušel a určitě to chce o tom něco... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika