|
Příspěvky uživatele - 91.196
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nevzešel česnek, 12:04 Tak snad bylo myšleno, aby se nekonzumovala, případně oproti penězům vrácena nějaká konkrétní šarže? SPCH |  | Počasí 2025, 22.3.2025 , dnes mířím na Znojmo, uvidím pak vícekrát, ač převážně abstinent, trochu vína já mám rád. Lehká, občasná intoxikace kvalitou nám pomáhá zvládat náročné úkoly, které na nás život klade. Ta železniční asi nehoda je jen drobná lapálie ve srovnání s... celý příspěvek > |  |
|  | Dírka s mravenci v kmeni lípy, 20.3.2025 Pod kůrou se Vám nejspíš vyskytuje-vyskytovala žoužel-mládí drvopleně-ta domnělá vajíčka byly nejspíš výplody látkové výměny, SPCH. |  | Fíkus Benjamin opadávání listů, 18.3.2025 Stres z přesazení se taky projeví větším shozem listů. Možná by mu prospěl střih, SPCH. |  | Jabloňový list, 18.3.2025 Písničku zpívá Jiří Schelinger, mně se líbí, SPCH. |  | Husy, 16.3.2025 Snad se jedná o dva ptáky-husu a housera? Příčin může být víc-husa má svůj rozum, začátek snůšky byl reakcí na slunečné teplé počasí-teď nabírá energii na tvorbu dalších vajec.Že je mezi vejci několikadenní rozdíl nemusí mít významný vliv na... celý příspěvek > |  | Počasí 2025, 15.3.2025 Je to Chaos, pytel blech...Jde to proti sobě-svoboda jednotlivce a kolektivní záměr. Snad možnost-alespoň tam, kde opakovaně dochází k obrovským škodám-dát vlastníkům těch dotčených pozemků pořádný ranec, aby se snadněji mohli vydat budovat své... celý příspěvek > |  | Jak na jarní výsadbu ovocných stromů: Kdy a jak správně odstupovat?, 12.3.2025 Spáchal jste snad dobrý úmysl, ale dře to a škobrtá už od nadpisu. Plést hrušky s hrušněmi, jahodové stromy snad s bobulovinami, kyselo s ještě kyselejším?!...Strašit mrazíky, které se mohou vyskytnout téměř vždy, kdy už může být vše dřevinové bez... celý příspěvek > |  | Střih meruňky, 12.3.2025 U mnohých drobných pěstitelů panuje obava, že pokud stromek přijde o terminál-říkají mu např.kapitán, velitel, tak stromek zahyne. Jsou úzkostní, má-li být odstraněna jakákoliv větev-velká nebo malá. Další furt-klidně i desítky roků stříhají ovocnany... celý příspěvek > |  | Zimostráz - k likvidaci nebo k oživení?, 11.3.2025 Zkuste pokrátit na cca 10cm nad zemí + vydatně pohnojit a zalít, SPCH. |  |
|  | Počasí 2025, 10.3.2025 Čas po 20 hodině, venku krásný zahradnický déšť tak, až se sklípek plicní tetelí. Zahraniční písek je srážen k zemi spolu s pylem lísek. Tímto jsem poklonu dnešnímu počasí vysek, dobrou mějte si noc, třebas v posteli, SPCH. |  | Odrůda Admiral, 10.3.2025 -Podepisuju každou literu-do kamene vytesat! SPCH |  | Počasí 2025, 6.3.2025 I to i támle to.... Mě vždy hořkobolně pobaví info o nenaměření ničehož škodlivého a zároveň varování před otevíráním oken a větrání v okolí. Asi se už nedovíme, nebo s nejméně půlstoletým zpožděním co se na nás sypalo v časech minulých. O reakci... celý příspěvek > |  | Počasí 2025, 6.3.2025 Luna se s vodou paktuje, buď ji tlačí, nebo táhne, takže nejpozději v půli března cosi padne. Chytnout toho co nejvíc do nádob - to je třeba, většina setí a výsadby se šponuje na startovní čáře, tak ať je další běh bez výraznějších škobrtnutí! A ty... celý příspěvek > |  | Počasí 2025, 6.3.2025 Co oko dovidí, nos docítí a ucho doslechne. Světoví a místní giganti prorokovali pro jisté děje různé časové termíny-tam jeden : 24 hodin, tu druhý : Příštích čtrnáct dní rozhodne...Je ta zahradničina mnohdy sisyfovská, ale v každém z Nás je asi kus... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|