|
Rajčata 2025, 0:18 Máš to hezky promyšlené. Já si ale dělám plánky výsadby na papír. Ovšem ne deník. Teď mi na Apríla zkolábnul počítač a poslední zálohu jsem udělal v roce 22. Blbej žertík. Takže nemám přístup k záznamům od začátku pěstování letos, ale i loni a... celý příspěvek > |
 |
Nevzešel česnek, 0:06 Záhada nevzešlého česneku odhalena: hryzec si jich polovinu "posbíral" do potravinových zásobníků. Našly se koule z očištěných česneků. Přímo v záhonu. Moc se mu tam líbí: půda je pěkně měkká, dobře se v ní hrabe i v hloubce 60 cm. Totéž v... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Rajčata 2025, 9.4.2025 Takže pokud tomu rozumím dobře, Ty budeš letos na tom svém rajčatovém poli o 84 pozicích pěstovat pouze dwarfy. Žádná klasika, s výjimkou té jedné pozice. Partenokarpická v pařeništi a něco doma na balkóně. Je to tak?
Milan |
 |
Rajčata 2025, 9.4.2025 Vypadají pěkně. Hezky stejně velké.
Já to mám jak píšťaly u varhan. Některé už by mohly jít do země teď, jenže nemám skleník.
Milan HP |
 |
Rajčata 2025, 5.4.2025 Díky. Je propustná?
Milan |
 |
Rajčata 2025, 4.4.2025 U mne - někdy, ne vždycky - to samé. Už mne to ani nepřekvapuje.
Milan |
 |
Rajčata 2025, 4.4.2025 Vypadají dobře.
Ta textilie, co ji máš na zemině, je tam kvůli plevelu nebo teplotě půdy?
Milan |
 |
Rajčata 2025, 4.4.2025 Ano, taky mi to tak přijde. Přičítám to "škodolibosti" Matky Přírody.
Milan HP |
 |
Rajčata 2025, 1.4.2025 To je normální, že člověk má nejdřív moc rostlin, pak to chce zredukovat a ono jich víc nevyjde, takže má zase málo. Trefit to s přesností na 3 rostliny se mi nikdy nepovedlo a ani nepovede.
Zkolábnul mi počítač, takže píšu z jiného. Snad to... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2025, 31.3.2025 Vijan na výhonech se prý objevuje už za třetím listem. Tvoje řízky to potvrzují. Když dělám řízky v tom červnu, oškubu všechny velké listy a nechám jen šošolku. Tam, kde to neudělám, či dokonce ponechám i vijan (je mi ho líto), zakořenění trvá déle.... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Papriky 2025, 31.3.2025 Já je taky zatím nemám kam dát.
Milan |
 |
Nevzešel česnek, 31.3.2025  Našel jsem, možná, řešení: balkon. Takhle vypadá česnek na balkóně. Nejlíp ze všech. Ale bude muset být dobře hnojen. Teď jsem mu dal síran amonný.
S tou cibulí je to zajímavé, že u Vás je to naopak. No, uvidím, jak půjde letos ta ze semínka. Tu... celý příspěvek > |
 |
Papriky 2025, 31.3.2025 Krásný.
Tos mě potěšil. Ty moje vypadají dost podobně. Moc jsem spěchal, protože půjdou až do zahrady. Do skleníku by byly akorát.
Milan |
 |
Papriky 2025, 31.3.2025  Slovo větrem učiněno jest. Já zase spěchal moc. Ty na snímku jsou ty, co mají přijít do zahrady a jsou u manželky na okně. Ty na balkón už kvetou a mají 1 plůdek, ale jsou zahrabané v džungli na mém okně. Chytly zbytky herbicida z koupeného kompostu,... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2025, 29.3.2025 Brzo nás někdo sprdne, že jsme na špatném vlákně.
Milan HP |
 |