|
Příspěvky uživatele - 99.6
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Madarska neplodi, opada velka vetsina plodu, 28.2.2023 Takovy problem nemam. Problem je opad plodu at uz malych, tak pozdeji i tech vetsich treba 1,5 - 2 cm. Dnes jsem aplikoval Borax do der okolo stromu. Ale jak je vyse psano je mozne, ze se to letos neprojevi, ze by to chtelo postrik. |  | Madarska neplodi, opada velka vetsina plodu, 22.2.2023 DIK, prave jsem objednal Borax (cisty technicky ne ala Forestina Hořká sůl s boraxem), a dam Madarce jeste rok sanci. Na to hnojeni v trvaniku, take jsem sam aniz bych to nekde cetl puzival ne tyce ale klacky a udelal jsem x der po obvodu stromu... celý příspěvek > |  |
|  | Madarska neplodi, opada velka vetsina plodu, 3.2.2023 Myslim, ze fytoplazma to nebude. Merunka prosperuje - kvetu ma dost, svinutka listu neni, vetve neodemiraji, listy predcasne neopadavaji. A situace se opakuje rok co rok. Napada vas nekoho, co s tim jineho (abych sklidil vice nez 20 plodu z 15ti... celý příspěvek > |  | Madarska neplodi, opada velka vetsina plodu, 29.1.2023 Mam na zahrade 3 merunky, tu nejvetsi asi 15 letou Madarskou jsem nesazel, tak nevim, co je to za podnoz. Je to 180 m.n.m v nizine u Labe, takze pisek. S touto nejvetsi mam problem, ze z ni sklidim kazdy rok, tak 20 merunek. I kdyz krasne kvete a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|