Příspěvky uživatele - 99.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Madarska neplodi, opada velka vetsina plodu, 28.2.2023
Takovy problem nemam. Problem je opad plodu at uz malych, tak pozdeji i tech vetsich treba 1,5 - 2 cm. Dnes jsem aplikoval Borax do der okolo stromu. Ale jak je vyse psano je mozne, ze se to letos neprojevi, ze by to chtelo postrik.
Madarska neplodi, opada velka vetsina plodu, 22.2.2023
DIK, prave jsem objednal Borax (cisty technicky ne ala Forestina Hořká sůl s boraxem), a dam Madarce jeste rok sanci. Na to hnojeni v trvaniku, take jsem sam aniz bych to nekde cetl puzival ne tyce ale klacky a udelal jsem x der po obvodu stromu... celý příspěvek >
Madarska neplodi, opada velka vetsina plodu, 3.2.2023
Myslim, ze fytoplazma to nebude. Merunka prosperuje - kvetu ma dost, svinutka listu neni, vetve neodemiraji, listy predcasne neopadavaji. A situace se opakuje rok co rok. Napada vas nekoho, co s tim jineho (abych sklidil vice nez 20 plodu z 15ti... celý příspěvek >
Madarska neplodi, opada velka vetsina plodu, 29.1.2023
Mam na zahrade 3 merunky, tu nejvetsi asi 15 letou Madarskou jsem nesazel, tak nevim, co je to za podnoz. Je to 180 m.n.m v nizine u Labe, takze pisek. S touto nejvetsi mam problem, ze z ni sklidim kazdy rok, tak 20 merunek. I kdyz krasne kvete a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika