Příspěvky uživatele - 166.97

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Velikost Ryngle Oulinské?, 18.11.2022
Děkuji za reakci, pravděpodobně by neměl být problém na nyrobalanu a případně se bude řezat do tvaru aby si navzájem nevadily s jablonemi.
Finální plán výsadby stromků u RD, 14.11.2022 Obsahuje fotku
Foto 3
Foto 2
Mumie se chystám sundat. Zajímal by mě názor, zda z těch tří stromů ponechat všechny nebo dát dohromady aspoň nějaký z nich, třeba ty malé. Všechny plodí, akorát prostřední je tak vysoký a dole oholený, ze není reálná nějaká údržba, natož sběr.... celý příspěvek >
Volba stromku do zahrady k RD, 9.11.2022
Takže myslíte, že stávající stromky M26, už ponechat. Ono už se za ten rok zakořenili a něco porostly. Jak vás čtu tak jsem možná i ty m26 dál docela blízko k sobě, kdyby se nakonec rozjely pěkně. Můžu se ještě zeptat jak jste spokojen z odrůdou... celý příspěvek >
Podnože M7 a MM111, 7.11.2022 Obsahuje fotku
Dobrý den, připojil bych se k dotazu na podnož M7 kolem novostavby mám zahradu cca 1000 m2 a tak jsem v loni na podzim zasadil od plotu 2.5 a mezi sebou cca 3 m dvě jabloně na M26 (Vanda a James grieve lired). Snažím se tvarovat klasickou korunku... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika