Příspěvky uživatele - 248.94

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bobkovisne na severni strane, 26.9.2022
Tip nemám, ale na ten povlak (asi nějaké padlí) to chce použít fungicid a pak mi připadá, že jim něco chybí - ty slabé strakaté listy musí mít důvod, nedostatek něčeho, nějakého prvku (čím hnojíte?). Nejdříve dejte keře trochu "do formy", pak budou... celý příspěvek >
Hnije odspodu?, 22.9.2022 Obsahuje fotku
S tím vlhčením opatrně... Ty "čekací kořínky" by měly vypadat asi tak, jako na přiloženém obrázku. Ale jsem ráda, že to vypadá, že přežije .           Lída
Řez vysazené broskvoně, 20.9.2022
Nechala bych ji tam a uvidíte, jak přežije zimu (je to ještě nevyzrálý výhonek). Když přežije - OK, když ne, dáte ji pryč zjara. Občas to také tak dělám.   Lída
Co je to za odrudu jablone?, 18.9.2022
Pětka - podle svalku u stopky = Holovouský malináč?           Lída
Odhad odrůdy hrušky dle fotky, 18.9.2022
Boscova lahvice?           Lída
Žloutnutí listů na jedné kosterní větvi, 17.9.2022
Kdyby to bylo po odkvětu, tipla bych moniliový úžeh - ale teď? Nejsou na té větvi někde u kmene piliny? -mohl by tam být drtník... Být to můj strom, tak tu větev dám raději pryč.           Lída
Střih vajgélie a tavoly, 17.9.2022
Mám dvě tavoly - Diabolo, ta roste víc do výšky -cca 220cm, šířky cca 130cm a Dart's gold, ta je spíš širší a nižší 100/120cm (ta teď mi nějak odchází, ony jsou obě pod ořechem). U té vaší jsem našla jen, že dorůstá 200cm výšky a zhruba stejné... celý příspěvek >
Co je to za odrudu jablone?, 16.9.2022
U těch jablek by to chtělo fotky i ze strany "bubáčku" a stopky, tam bývají typické znaky...    Lída
Malinové hornokrajské, 16.9.2022
Závidím... Ten můj stromek je opravdu hornokrajské, ale je malý a zatím měl jen 3 menší jablíčka na ukázku, nemá ideální místo. Už se těším, až povyroste a začne víc plodit . Lída
Střih vajgélie a tavoly, 15.9.2022 Obsahuje fotku
Teď je nestříhejte, připravila byste se o květy příští rok. Pokraťte je až příští ro po odkvětu (a u té tavoly bych asi váhala i pak, jestli střih neodložit ještě o další rok, není nijak velká). tyhle keře se dobře větví... celý příspěvek >
Vyvýšený záhon k rychlení, 15.9.2022
Jsou z plastu, takže se dají normálně umýt ve vodě. Jsou mechanické - jen se natáhnou za to táhlo (pozor na prsty). Do chodby je dáte natažené tak, aby spodní otvor byl "průchozí" ve směru chodby - hryzec cvrnkne o hrot a táhlo sjede dolů (tak i... celý příspěvek >
Vyvýšený záhon k rychlení, 15.9.2022
Jen to chce při instalaci do chodeb si vzít rukavice, aby necítili lidský pach. A dobré je přiklopit je kbelíkem, aby jim tam případnými škvírkami nešlo světlo . U nás v osadě zafungovaly... celý příspěvek >
Vyvýšený záhon k rychlení, 15.9.2022 Obsahuje fotku
Tyhle : Lída
Vyvýšený záhon k rychlení, 14.9.2022
U nás v osadě na hryzce zafungovaly Swiss pasti ("na hraboše"). Už jsem to tady párkrát psala. Teď je už nějakou dobu klid.           Lída
Jak zastrihnout oresak, 7.9.2022
Na řez ořešáku už je teď pozdě.           Lída
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika