Příspěvky uživatele - 142.171

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pudokryvne rostliny namísto mulče, 14.8.2022
Děkuji za rady, vyzkousim waldsteiniu, vrbina vypadá více vlhkomilna, ten svah je dost suchý..
Pudokryvne rostliny namísto mulče, 13.8.2022
Dobrý den, prosím, poraďte mi půdokryvné rostliny, které bych mohla vysázet mezi keře do okrasného záhonu k vyplnění mezer namísto klasického mulče. Záhon je ve svahu a kamínky se mi nelíbí. Je to suchý svah orientovaný na jih. Počítám s co... celý příspěvek >
Podchozí muchovník k zastínění, 10.2.2022
Lído, prosím, je pod ním hodně velký nepořádek, když plody padají? Měla bych pod ním také z velké části trávník, ale bude v místě, kde se hodně chodí. Mám zkušenost jen s malými ovocnými keři a pak s moruší a to je úplná katastrofa... Zajímalo by mě,... celý příspěvek >
Podchozí muchovník k zastínění, 9.2.2022
Díky za inspiraci, je nádherný. Přesně tak bych si ho představovala. Jak dlouho jej máte?  Jitka
Podchozí muchovník k zastínění, 6.2.2022
Dekuji za upozorneni, tohle mne nenapadlo. Ale hadam tedy dobre, ze u jerabin bude podobny problem? Strom by nebyl vsazem primo v terase, ale kousek vedle. Tu podchozi vysku bych rada hlavne kvuli vyhledu, nez ze by se primo tudy prochazelo. Prosla... celý příspěvek >
Podchozí muchovník k zastínění, 6.2.2022
Dobrý den, prosím o radu, ze které odrůdy muchovníku lze nejsnáze vypěstovat podchozí strom k částečnému zastínění terasy. Kvalitu plodů neřeším, budou spíš pro ptactvo. Můj sen je vícekmen s hustou korunou, ale nevím, jestli je to reálné. Jako... celý příspěvek >
Který Clematis nevybledne na přímém slunci, 6.10.2021
Dobrý den,  prosim pěstitele clematisů o radu, které odrůdy si zachovají sytou barvu květu i na celodenním úpalu? Mám zatím vyzkoušené Hagley Hybrid a Nelly Moser, krásně kvetou, ale odstín takový vybledlý. Až zpětně jsem se dočetla, že... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika