|
Příspěvky uživatele - 142.171
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pudokryvne rostliny namísto mulče, 14.8.2022 Děkuji za rady, vyzkousim waldsteiniu, vrbina vypadá více vlhkomilna, ten svah je dost suchý.. |  | Pudokryvne rostliny namísto mulče, 13.8.2022 Dobrý den,
prosím, poraďte mi půdokryvné rostliny, které bych mohla vysázet mezi keře do okrasného záhonu k vyplnění mezer namísto klasického mulče. Záhon je ve svahu a kamínky se mi nelíbí. Je to suchý svah orientovaný na jih. Počítám s co... celý příspěvek > |  |
|  | Podchozí muchovník k zastínění, 10.2.2022 Lído, prosím, je pod ním hodně velký nepořádek, když plody padají? Měla bych pod ním také z velké části trávník, ale bude v místě, kde se hodně chodí. Mám zkušenost jen s malými ovocnými keři a pak s moruší a to je úplná katastrofa... Zajímalo by mě,... celý příspěvek > |  | Podchozí muchovník k zastínění, 9.2.2022 Díky za inspiraci, je nádherný. Přesně tak bych si ho představovala. Jak dlouho jej máte?
Jitka |  | Podchozí muchovník k zastínění, 6.2.2022 Dekuji za upozorneni, tohle mne nenapadlo. Ale hadam tedy dobre, ze u jerabin bude podobny problem? Strom by nebyl vsazem primo v terase, ale kousek vedle. Tu podchozi vysku bych rada hlavne kvuli vyhledu, nez ze by se primo tudy prochazelo. Prosla... celý příspěvek > |  | Podchozí muchovník k zastínění, 6.2.2022 Dobrý den,
prosím o radu, ze které odrůdy muchovníku lze nejsnáze vypěstovat podchozí strom k částečnému zastínění terasy. Kvalitu plodů neřeším, budou spíš pro ptactvo. Můj sen je vícekmen s hustou korunou, ale nevím, jestli je to reálné. Jako... celý příspěvek > |  | Který Clematis nevybledne na přímém slunci, 6.10.2021 Dobrý den,
prosim pěstitele clematisů o radu, které odrůdy si zachovají sytou barvu květu i na celodenním úpalu? Mám zatím vyzkoušené Hagley Hybrid a Nelly Moser, krásně kvetou, ale odstín takový vybledlý. Až zpětně jsem se dočetla, že... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|