Příspěvky uživatele - 12.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
CANDELA, 9.8.2022
Říkal jsem si, že by bylo dobré získat semenáč. Na něj případně doroubovat pak i jinou odrůdu a pokud by sám byl planý, pak o znovu tu Candelu. Mohl by se tím získat celkově odolnější stromek. Jak to vůbec je s tím, pokud je strom rezistentní a... celý příspěvek >
Učím se roubovat meruňky, 7.8.2022
S tím hromadným lehnutím to nebude tak žhavé. Je to něco jako s vlasy. Jeden se vytrhne snadno, deset jich má ale už jinou výdrž. Jo pokud se tu zatočí tornádo, pak není co řešit.
CANDELA, 7.8.2022
Petře, po problémech se Šarkou u svých dvou meruněk jsem došel k myšlence vypěstovat si CANDELU jako semenáč. Uvádí se, že je rezistentní vůči Šarce. Mohl bych od vás získat ještě pecku pro zapěstování?
Pane Waltere, nestačilo by vám se shora sloupků našroubovat vruty a sloupky mezi sebou ve vrcholech provázat? Tím by se spevnily všechny stromky vzájemně a dost se tak posílila odolnost proti zlomení jedince. Když jsem sledoval videa s letním... celý příspěvek >
Byl jsem na dovolené a tak mimo diskusi. Vše jsem pročetl. Moje pokusy se prozatím nezdařily, ale příčin může být asi víc a měl bych začít z gruntu jinak. Musím eliminovat možnost, že na srůst není ani šance - tedy že například pro zavirování nebude... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika