|
Příspěvky uživatele - 12.107
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
CANDELA, 9.8.2022 Říkal jsem si, že by bylo dobré získat semenáč. Na něj případně doroubovat pak i jinou odrůdu a pokud by sám byl planý, pak o znovu tu Candelu. Mohl by se tím získat celkově odolnější stromek. Jak to vůbec je s tím, pokud je strom rezistentní a... celý příspěvek > |  | Učím se roubovat meruňky, 7.8.2022 S tím hromadným lehnutím to nebude tak žhavé. Je to něco jako s vlasy. Jeden se vytrhne snadno, deset jich má ale už jinou výdrž. Jo pokud se tu zatočí tornádo, pak není co řešit. |  |
|  | CANDELA, 7.8.2022 Petře, po problémech se Šarkou u svých dvou meruněk jsem došel k myšlence vypěstovat si CANDELU jako semenáč. Uvádí se, že je rezistentní vůči Šarce. Mohl bych od vás získat ještě pecku pro zapěstování? |  | Učím se roubovat meruňky, 7.8.2022 Pane Waltere, nestačilo by vám se shora sloupků našroubovat vruty a sloupky mezi sebou ve vrcholech provázat? Tím by se spevnily všechny stromky vzájemně a dost se tak posílila odolnost proti zlomení jedince.
Když jsem sledoval videa s letním... celý příspěvek > |  | Učím se roubovat meruňky, 7.8.2022 Byl jsem na dovolené a tak mimo diskusi. Vše jsem pročetl. Moje pokusy se prozatím nezdařily, ale příčin může být asi víc a měl bych začít z gruntu jinak. Musím eliminovat možnost, že na srůst není ani šance - tedy že například pro zavirování nebude... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|