|
Choroba/nedostatek zivin/vlahy?, 5.3.2023  Zdravím,
tiež som mal na jar problém s dvoma asi 7 ročnými mladými slivkami. Jedná sa o ringloty. Pekne zakvitli a po odkvitnutí začali tvoriť plody ktoré sčerneli uschli a nakoniec opadli. Ostala až jedna slivka ktorá aj dozrela :D. Viete poradiť... celý příspěvek > |
 |
Určenie odrody, 8.8.2022  Dnes na návšteve u kámaráta dve okolo 40 ročne slivky obsypané plodmi. Majú svoje čaro napriek svojmu veku takto pekne zarodili a ako daň zaplatili.. pár oblámaných vetví. :/
Zaujala ma hlavne žltá slivka. Podobá sa na,,Cibírku". viete niekto o... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Určenie odrody, 5.8.2022 S týmto s vami súhlasím nič presladeného ani nijaká intenzívna chuť, ale dužina mäkká je do čoho zakúsnuť :) |
 |
Určenie odrody, 4.8.2022 Ak dobre viem Althanova dozrieva koncom augusta. |
 |
Určenie odrody, 2.8.2022  Zdravím chcel by som vedieť o aké odrody ide. Jedna z nich je ringlota |
 |
Žlté slivky, 6.7.2022 Prejavy šárky som nespozoroval ani na listoch a ani na plodoch. Strom má približne 50 rokov nejedná sa o novšiu odrodu. |
 |
Žlté slivky, 5.7.2022  Stretli ste sa už s touto slivkou? vedel by mi niekto určiť o akú odrodu ide. má veľmi dobré chuťové vlastnosti a tak som si ju na jar naštepil.
(foto sezóna 2021) |
 |
Ananasová meruňka, 14.2.2022 Mohlo by sa jednat o túto: Aderslebenský kalvil
|
 |
Aké má plody podpník St. Julien, 9.2.2022 Viete určite potvrdiť že sa jedná o St. Julien? odkial ste maly kôstky? rád by som si zasial túto podnož. |
 |