|
Příspěvky uživatele - 60.107
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajče Orkádo a další podezřelé odrůdy, 25.7.2022 Omylem jsem zavěsil tento příspěvek k Orkádu. Patřil do Rajčata 2022
Vladimír |  | Rajče Orkádo a další podezřelé odrůdy, 25.7.2022  Lyana Rozovyi
Velmi raná determinantní odrůda s růžovými plody. Jejich chuť je vyvážená, silně rajčatová s přiměřenou sladkostí. Pro mne nejchutnější keříčkoví rajče s chutí na úrovni nejlepších rajčat indeterminantních. |  |
|  | Rajče Orkádo a další podezřelé odrůdy, 25.7.2022 Nikdy jsem neměl problém se semeny českých semenářských firem (Moravoseed, SEMO). Kupji výhradně v tzv. kamených obchodech, pokud přes internet tak pouze na internetových stránkách uvedených firem. Nechci nikoho podezírat, ale v dnešní době se dá... celý příspěvek > |  | Lámou se větvičky s plody... dozrají rajčata?, 21.7.2022 V žádném případě nenechat na slunci, dát někam do tmy (do sklepa, do komory). Keřík prohlédnout a všechny plody s hnědým kruhem odstranit. Nic pořádného z nich nevyroste, jen uberou rostlině energii, kterou by mohla rostlina využít pro růst a zrání... celý příspěvek > |  | Jiřiny nekvetou, 17.9.2020 Před nasazením na květ jsem přihnojila superfosfátem a až začaly mít jiřiny - pomponky nasazeno na květy, přihnojila jsem je dvakrát hnojivem určeném pro růže a trvalky. Keře jsou mohutné a velkých rudých květů spousta. |  |
 |
|
|
|